HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2023 Pazar Saat: 14:10

ŞANLITÜRK’TEN ÇİFTE KUTLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçeleri ayağa kaldırmaya devam eden tek isim olmaya devam ediyor.
ŞANLITÜRK’TEN ÇİFTE KUTLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçeleri ayağa kaldırmaya devam eden tek isim olmaya devam ediyor.

Şanlıtürk, iki gün içerisinde altı ilçe birden gezerek hem iktidarın hayata geçirdiği Ünye-Akkuş-Niksar yolunun temelinin atılması üzerine emeği geçen herkesi kutladı. Ordu’nun ulaşım ağına dikkat çekti ve finalde de 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. 

Miting havasında programlarına Kumru, Korgan, Aybastı, Fatsa, Ünye ve Altınordu ilçelerinde devam eden Şanlıtürk, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek, MHP’nin ve Cumhur İttifakının seçim hedeflerini istişare ediyor.

Temeli atılan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun önemine dikkat çeken Şanlıtürk; “Ulaşım har zaman için Ordu’nun en öncelikli sorunu olmuştur. Yıllardır beklediğimiz bu yolda sonunda ciddi bir adım atılmış olundu” dedi.

Şanlıtürk, şöyle devam etti; “İlimizde Ulaştırma Bakanlığımızın 13 tane şantiyesi var, başlanılan bu işlerin bir an önce bitirilmesini temin etmeliyiz. Ordu ikinci etap çevre yolu, Ordu Kabadüz Çambaşı yolu, Ordu Ulubey Gürgentepe Gölköy yolu, Karadeniz Akdeniz yolu, Fatsa Çevre yolu, Ünye Akkuş Niksar yolu, Fatsa Kumru Reşadiye ve Niksar yolu, Korgan yolu, Fatsa Aybastı yolu gibi projelerin bir an önce bitirilmesini temin etmeliyiz. Bu projeleri bitirdiğimiz taktirde şehrin turizm alt yapısını da geliştirecek olan bu projelerle şehrimizde turizmin gelişmesini sağlayabiliriz” diye konuştu.

Samsun-Sarp Demiryolu içinde değerlendirmede bulunan Şanlıtürk; “Ulaşım içinde demiryolunun ayrı yeri vardır. Demiryolu tüm dünyada ucuz, rahat ve çevreci ulaşım olarak ön plana hem turizm hem ticaret için çıkmaktadır. 

Ülkemizde ise demiryolunun gelmediği tek bölge Karadeniz’dir. Samsun-Sar Demiryolu Karadeniz’i bir birine bağladığı gibi dünyaya da bağlayacaktır. Bu ise inanılmaz büyük bir fırsattır. Ve demiryolu bu bölgenin asırlık hayalidir. Cumhuriyetin Karadeniz’e borcudur. Ne kadar erken yapılırsa Karadeniz o kadar çok çabuk gelişecektir. İş ve istihdam imkanlarının artmasıyla bölgenin kanayan yarası göç yavaşlayacaktır” şeklinde konuştu.

1 Mayıs İşçi Bayramını da kutlayan Şanlıtürk; “Biz 1 Mayıs denilince, "işçiye ücretini teri kurumadan veriniz" ilkesi ile alın terine kıymet veren, dayanışmayı, yardımlaşmayı, birliği, ahlaki mücadeleyi öne çıkaran ve iş hayatının ihtiyaçlarına samimiyetle eğilmenin en güzel örneği olan Ahi'ilk kültürümüzün günümüze yansıtıldığı değerli bir gün olarak addediyoruz. 

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızla birlikte gururla idrak ettiğimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. 

İş önlüğündeki, elindeki , alnındaki kutlu emek lekeleri ile , helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin , başları dik, kalpleri temiz, alınları paktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, çıraklarımızın, kalfalarımızın, usta ve usta öğreticilerimizin ve tüm emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, ÇİFTE, KUTLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız