HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2023 Pazar Saat: 14:14

1 MAYISTA EK ZAM KAÇINILMAZ OLMUŞTUR

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin 1Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada kamu çalışanlarının geçim sıkıntısı çektiğini söyleyerek ek zammın kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Başkan Zengin a
1 MAYISTA  EK ZAM KAÇINILMAZ OLMUŞTUR

Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin 1Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada kamu çalışanlarının geçim sıkıntısı çektiğini söyleyerek ek zammın kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Başkan Zengin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Kamu çalışanları geçim derdinde, 1mayista  ek zam kaçınılmaz olmuştur.

 

“İnsan onuruna yaraşır iş” herkesin hakkıdır. İstihdamın korunması, geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi, güvenli bir gelecek, huzurlu bir toplum oluşturulmasının olmazsa olmazıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde insan onuruna yaraşır bir yaşam, adil bir gelir dağılımı, güvenceli bir çalışma hayatı istiyoruz.

 

Biliyoruz ki, birliğimizi ve beraberliğimizi yenecek hiçbir güç yoktur. Bizler birlik oldukça, hiçbir güç, bizleri yok sayamayacak, haklarımızı geriletemeyecektir. Hak aramak kutsal bir mücadeledir. Bizler bu mücadeleyi yalnızca bir alanda değil; her alanda, her platformda veriyoruz. Türkiye Kamu-Sen çatısı altında oluşan bu birlikteliğin verdiği güç ve mücadele azmimiz sürdükçe bizleri zayıflatmaya, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar asla bu emellerine ulaşamayacaktır.

 

Türkiye Kamu-Sen’in mücadele ruhu çalışanlarımızı mutlu, Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bir ve bütün olarak ilelebet payidar kılacaktır. Çalışanlarımız emeğinin, alın terinin ve yüreğinin gücünün farkına vardığında yarınlar daha güzel olacaktır" 

 

Anahtar Kelimeler : 1, MAYISTA, EK, ZAM, KAÇINILMAZ, OLMUŞTUR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız