HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 12:57

ODÜ, ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA

ODÜ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde Samsunda gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF) paydaş üniversite olarak katıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve ODÜ standının da
ODÜ, ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA

ODÜ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde Samsun'da gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF) paydaş üniversite olarak katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve ODÜ standının da bulunduğu fuara ODÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, paydaş üniversitelerin rektörleri, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler, mezunlar ve çok sayıda davetli katıldı.

148 firma ile 5 binin üzerinde öğrenci ve mezunun başvuruda bulunduğu fuarda bölgede faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ile üniversiteler bir araya geldi. Söz konusu firmaların insan kaynakları anlamında desteklemesinin ve katılımcı öğrencilerin meslekler hakkında detaylı bilgi almasının amaçlandığı fuarda katılımcılara girişimcilik ve kendi işini kurma gibi pek çok konuda bilgiler verildi.

Fuar’da ODÜ ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinin yanı sıra Amasya Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi de paydaş üniversite olarak yer aldı.

Anahtar Kelimeler : ODÜ, ORTA, KARADENİZ, KARİYER, FUARI’NDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız