HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mayıs 2023 Salı Saat: 13:48

“BAŞIN DÜŞERSE DARA, NACİ ŞANLITÜRK’Ü ARA”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk’ün yeni seçim sloganı dillerden düşmüyor. “Başın düşerse dara, Naci Şanlıtürk’ü ara” sloganı son günlerde herkesin dilinde. İlçelerde ki miting konuşma
“BAŞIN DÜŞERSE DARA, NACİ ŞANLITÜRK’Ü ARA”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk’ün yeni seçim sloganı dillerden düşmüyor. “Başın düşerse dara, Naci Şanlıtürk’ü ara” sloganı son günlerde herkesin dilinde. İlçelerde ki miting konuşmalarında kendisine her zaman ulaşılabileceğine dikkat çeken Şanlıtürk’ün bu sloganı Ordu’nun tamamına şimdiden yayılmış durumda.

Seçildiği takdirde gerek Ordu’da gerekse Ankara’da iki ofis birden kuracağını belirten Şanlıtürk, bu ofislerde Orduluların taleplerini alarak Mecliste sorunların çözümü için mücadele edeceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk Ordu'yu karış karış gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ordu'nun birçok ilçesini haftalardır her fırsatta ziyaret eden vekil adayı bugünde rotasını İkizce ve Ulubey İlçelerine çevirdi.

Altınordu İlçesinde mahalle ziyaretlerini sürdüren Şanlıtürk, sırasıyla Fatsa, Ilıca, Korgan, Çaybaşı, İlküvez programlarının ardından beraberinde ki heyetle birlikte İkizce ve Ulubey ilçelerine çıkarma yaptı.

İlçe programlarını değerlendiren Şanlıtürk; “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanımız Mehmet Özçelik, İkizce İlçe Başkanımız Özcan Demir, 28. Dönem Milletvekili Adaylarımız TC Erol Bayram, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, İkizcemizin çok kıymetli muhtarıyla kahvaltı programında bir araya geldik.

14 Mayısta yapılan seçimler ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri hakkında istişarelerde bulunduk. Rabbim, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Mitingimiz öncesi kıymetli İkizce'li hemşerilerimiz ile bir araya geldik, istişarelerde bulunduk.

Yaklaşan seçimler ve ülke meseleleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının görüşlerini paylaştık. Tüm hemşerilerimize misafirperverlikleri ve karşılamaları için teşekkür ediyorum” dedi.

MHP’li Naci Şanlıtürk, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesi muhtarlarla Cumhur ittifakının çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Buradaki programın ardından ilçe esnafıyla buluşan Şanlıtürk sahada büyük bir karşılığı olduğunu bir kez daha ispatladı. İkizce esnafı ve vatandaşlardan yüksek bir teveccüh gören MHP 1. sıra Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, yöre sakinlerden 14 Mayıs için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy istedi. Şanlıtürk esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Şanlıtürk, esnaf ziyaretlerinin ardından gerçekleştirdiği miting sonrası Ulubey ilçesine hareket etti.

Şanlıtürk, açık hava mitingi öncesi gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde burada ittifak paydaşlarıyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız