HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 10:23

OSMAN OSMA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ordu’da uzun bir süre Futbol İl Temsilcisi olarak görev yapan Ali Osman Osma ASKF başkanlığına aday olduğunu açıkladı.                 Osma, konuya  yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Pandemi nedeni ile İ
OSMAN OSMA,  ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ordu’da uzun bir süre Futbol İl Temsilcisi olarak görev yapan Ali Osman Osma ASKF başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

                Osma, konuya  yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Pandemi nedeni ile İç İşleri Bakanlığımızca 2020 yılında yapılamayan 2021 Haziran ayında yapılan Ordu Askf Başkanlığı Genel Kurulu 2023  yılında yani  Haziran, Temmuz gibi  yapılacak Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına Merkez ve İlçe Kulüplerimizin Sporun içerisinde olan emek harcayan hizmet eden spor adamları ile birlikte hareket ederek adaylığımı açıklıyorum.

Neden Adayım; Ordu' da spor ve spor'un içerisinde yaşanan olumsuz havayı dağıtmak için adayım. Neden Adayım; Spor ve Spor'un içerisinde bulunan spor adamlarına ve kulüplerimize gereken ilginin hassasiyetin yetersiz olduğundan dolayı adayım. Neden Adayım; ASKF'nu birilerinin reklam tanıtım yeri olmadığını, rant kapısı, menfaat yeri, çıkar ilişkisi olmadığını anlatmak için adayım. Neden Adayım; Yalanların, Sahtekarlıkların Yolsuzlukların son bulması, Devlet büyüklerimize yanlış bilgi belgelerin verilmemesi bu düzene son verilmesi için adayım.Neden Adayım; Spor' un içerisinde bulunan önemsenmeyen değer verilmeyen spor adamlarımızın temiz ellere temiz yüzlere temiz kalplere hasret kaldıkları için adayım.  Altı yıl TFF'nu İl Temsilciliği ve Tertip Komitesi Başkanlığı görevinde bulundum. Bulunduğum süre zarfı içerisinde 2017 yılında Ordu Amatör Spor'lara  80 bin TL.lik yardımın ikili ilişkilerim sonucunda 200 bin TL.ye yükselmesinde emeğim var. 2019 yılı Agustos ayı  içerisinde kapatılmak üzere olan Eski Adı ile (Y.Orduspor) 52 Orduspor'un yaşaması gerektiğini TFF'nu Başkan V. Sn.Ali Düşmez ve Mv.li Sn. Oktay Çanak ile ikili ilişkilerim sonucunda Kulübü alarak lige katılımını sağladım. 2020 Yılı Mart ayında tüm dünyayı etkisi altına alan Covit-19 nedeni ile ara verilen Amatör Müsabakalar neticesinde İlimiz A ve B gruplarında lider olan kulüplerimizin bir üst lige (Bal)  Bölgesel Amatör Ligine sadece puan farkı ile alınan Ulubey Bel.Spor' un yanı sıra Orduspor 1967 Kulübümüzün de bir üst lige alınmasında katkım ve emeğim oldu. Bunun yanı sıra 2.Amatör' den toplamda 17 Kulübümüzü direk 1.Amatör lige alınmasında emeğim ve çabam oldu.”

 

 

Anahtar Kelimeler : OSMAN, OSMA, ADAYLIĞINI, AÇIKLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız