HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 13:01

YALIKÖY GÜZELLEŞİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesindeki sahil düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar ile
YALIKÖY GÜZELLEŞİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesindeki sahil düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar ile Ordu’nun muhteşem güzellikteki kıyı şeridinde yer alan Yalıköy’ün çehresi, hayata geçirilen bu çalışma ile modern bir görünüm kazanıyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesinin ardından başlatılan çalışmalarla Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyıları, yapılan düzenlemeler ile halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara dönüşüyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesinin çehresini değiştirecek sahil düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

YENİ BİR TURİZM VE YAŞAM ALANI OLUYOR

 

Ordu’nun önemli turizm noktalarından olan Yalıköy Mahallesi’nde 1.5 km’lik bir alanda uygulanan proje kapsamında yaya yolları, oturma bankları, çocuk oyun ve fitness alanlarının yanı sıra yeni aydınlatma sistemleri inşa ediliyor.

1.5 km’lik sahil bandında toprak tesviye ve aydınlatma direklerinin planşatının atılmasının yanı sıra kaldırım çalışmaları aralıksız sürerken yapılacak olan üst yapı ve peyzaj düzenlemeleri ile Yalıköy modern bir görünüme kavuşacak. Yalıköy sakinlerinin heyecanla beklediği çalışmalar, il dışından gelenler için de güzel bir alternatif alan olacak.

 

 

Anahtar Kelimeler : YALIKÖY, GÜZELLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız