HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 13:32

ÖĞRENCİLER DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI

Güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin hazırladığı konteyner deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürecek. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde başlatılan “OTSO Deprem Köyü kuruyor” kampanyası kapsamında 41 san
ÖĞRENCİLER DEPREMZEDE ÇOCUKLARI UNUTMADI

Güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin hazırladığı konteyner deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürecek.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde başlatılan “OTSO Deprem Köyü kuruyor” kampanyası kapsamında 41 sanatçının 52 adet eserinin Tek Türkiye Tek Yürek sloganı ile düzenlenen yardım sergisinden elde edilen gelirle yaptırılan konteyner deprem bölgesine gönderilmek üzere Pembe İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından boyanarak eğitim öğretim ve çok amaçlı olarak kullanılmak üzere hazırlandı.

Eğitim öğretim ve çok amaçlı kullanılmak üzere hazırlanan konteynerin içerisinde, çalışma masası, kütüphane rafları, boyama kitapları, hikaye kitapları ve eğitici setler bulunmaktadır.

Konteynerin hazırlanması sırasında öğrencileri ziyaret eden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel’de öğrencilerle birlikte kreş konteynerde boyama çalışması yaparken öğrencilerin deprem bölgesindeki çocukları unutmayarak böyle güzel bir işe imza attıkları için gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Karlıbel konuşmasında; “ Bugün burada bu günlerde en çok destekçisi olmamız gereken çocuklarımız için öğrencilerimizle bir araya geldik. Oradaki çocukları unutmamak adına giden konteynerlerden bir tanesini eğitim öğretim amaçlı yapmaya karar verdik. Ancak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kreşimizi göndermeden önce çocuklarımızı ifade eden renklerle süsleyerek göndermemizde yardımcı oldu. Ben bu davranışlarından dolayı öğrencilerimizle gurur duyuyor, sergide eser alarak bağış yapan bağışçılarımıza ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÖĞRENCİLER, DEPREMZEDE, ÇOCUKLARI, UNUTMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız