HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 15:46

TORUN: GÜLYALI'YA FAKÜLTEYİ KAZANDIRACAĞIZ

2015 yılında temeli atılan ancak geçen sürede tamamlanmayıp çürümeye terk edilen Gülyalıdaki fakülte inşaatı için CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torundan müjde geldi. Gülyalıda esnaf ve vatandaşlarla bir
TORUN: GÜLYALI'YA FAKÜLTEYİ KAZANDIRACAĞIZ

2015 yılında temeli atılan ancak geçen sürede tamamlanmayıp çürümeye terk edilen Gülyalı'daki fakülte inşaatı için CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun'dan müjde geldi. Gülyalı'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Torun, atıl hâlde bekleyen fakülte inşaatı önünde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakının kazanacağını fakülte  inşaatının hızlıca bitireceklerini ifade eden Torun, "Gülyalı'nın hasretle beklediği yatırımlardan biri olan fakülteyi iktidarımızda en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız" dedi.

                Açıklamada yer alan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “İktidarımıza sayılı günler kala ilçemizin gelişimini sağlayacak en önemli projelerden biri olan fakültenin tamamlanacağı müjdesini Gülyalı kamuoyuyla paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun'a yürekten teşekkür ediyorum. Gülyalı hakkını alacak, Ordu hakkını alacak!” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız