HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2023 Cuma Saat: 13:10

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI HİZMETE AÇILDI

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçede aralıksız yaptığı çocuk oyun parkları ve yeşil alan çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurtuluş mahallesinde bu
ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI HİZMETE AÇILDI


Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçede aralıksız yaptığı çocuk oyun parkları ve yeşil alan çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurtuluş mahallesinde bulunan Kurtuluş Anaokulu’nun bahçe düzenlemesini tamamlayarak, çocuklar için oyun parkını hizmete açtı. 

İLÇEMİZE ÇOCUK PARKLARI KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Okul bahçesini çocuklara hazır hale getirdiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa Belediyesi olarak çocuk parkları yapmaya devam ediyoruz. Kurtuluş mahallesinde bulunan mevcut okulun bahçesine oyun parkımızı tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine açtık.’’ dedi.

FATSA GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARA AYRI BİR ÖNEM VERİYOR

Geleceğin teminatı olan çocuklara ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Kibar, “İlçemize yeni çocuk parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Fatsa’da başta çocuklar olmak üzere ailelerin yeni dinlenme alanlarına kavuşması için ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan mevcut park ve yeşil alanların bakım ve onarımını üstlenirken diğer taraftan kente yeni çocuk oyun parkları da kazandırıyor. Yavrularımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında cevap verebilmek adına ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLAR, İÇİN, OYUN, PARKI, HİZMETE, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız