HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Mayıs 2023 Pazar Saat: 15:11

“ERDOĞAN’A, BAHÇELİ’YE, ŞANLITÜRK’E GÜVENİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk, Akkuş, Aybastı, Gölköy,  Çatalpınar, Çamaş’ta seçim çalışmalarını sürdürdü. Şölen havasında geçen ilçe mitingleri ve esnaf ziyaretle
“ERDOĞAN’A, BAHÇELİ’YE, ŞANLITÜRK’E GÜVENİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili 1. Sıra Adayı Naci Şanlıtürk, Akkuş, Aybastı, Gölköy,  Çatalpınar, Çamaş’ta seçim çalışmalarını sürdürdü. Şölen havasında geçen ilçe mitingleri ve esnaf ziyaretleri MHP’nin ve Şanlıtürk’ün gücüne güç katmaya devam ediyor.

Adım attığı her yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve kendisine güvenin mesajları veren Şanlıtürk, 11 Mayıs’ta da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Ordu’ya geleceğini yeniden duyurdu.

“KİMSE CUMHUR İTTİFAKINA NİFAK SOKMASIN”

Aybastı mitinginde muazzam bir kalabalığa seslenen Şanlıtürk; “Cumhur İttifakı olarak etle tırnak gibiyiz. Hiç kimse Cumhur İttifakına nifak sokmasın. AK Partiden seçilecek milletvekilleri de Cumhur İttifakının adaylarıdır. Milliyetçi Hareket Partisinden seçilecek milletvekilleri de Cumhur İttifakının adaylarıdır.

Görünen tablo o ki, Cumhur İttifakı üzerinde Ordu’nun bütün problemleri bu kardeşinizin üzerinde toplanacak gibi gözüküyor. Allah’ın izni ile vereceğiniz destek ile biz bu yükün altından kalkarız. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta çok açık ara ile kazanacağız” dedi.

“SADECE SEÇİM ZAMANI SAHADA OLMADIK”

Sadece seçim zamanı sahada olmadıklarına da dikkat çeken MHP’li Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Biz sadece seçim zamanı sahada olanlardan olmadık. Ben 3 yıldır Ordu’nun tamamını karış karış gezen bir kardeşiniz, bir evladınızım. İşimiz burada, aşımız burada, eşimiz dostumuz burada. Öyle seçimden seçime üç, beş günlüğüne gelenler gibi olmadık.

“İŞİMİ, GÜCÜMÜ, ANKARA’YA TAŞIYACAK DEĞİLİM”

Ben kazansam bile yine evimi, barkımı, işimi gücümü Ankara’ya taşıyacak değilim. Yine bu şehrin evladı olarak Ordu’muza hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan da kimsenin asla şüphesi olmasın. İnanıyorum ki, Ordu’da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en az yüzde 70 gibi bir fark ile kazandıracağız. İnanıyor ve sahada da görüyorum ki, MHP’nin evlatlarına da destek vererek Naci Şanlıtürk’ü 14 Mayıs’ta TBMM’ye göndereceksiniz.

” “ERDOĞAN’A, BAHÇELİ’YE, ŞANLITÜRK’E GÜVENİN

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvenin ve destek verin. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye güvenin ve destek verin. Ordu’nun evladı Naci Şanlıtürk’e güvenin ve destek verin. Ne diyoruz? Diyoruz ki, başın düşünce dara, Naci Şanlıtürk’ü ara. Vereceğiniz destekler için şimdiden Allah hepinizden razı olsun. Var olun sağ olun, Allah’a emanet olun” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız