HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 13:57

ALTINORDU BELEDİYESİ ŞEHRİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

   Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi şehrin akut sorunlarını bir bir çözmeye, mahallelerin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor. Şehrin dört bir köşesinde altyapı ve yol çalışmalarını
ALTINORDU BELEDİYESİ ŞEHRİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

 

 Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi şehrin akut sorunlarını bir bir çözmeye, mahallelerin eksiklerini tamamlamaya devam ediyor.

Şehrin dört bir köşesinde altyapı ve yol çalışmalarını 7/24 esaslı bir mesai ile sürdüren Altınordu belediyesi, Şahincili mahallesinde günlük binlerce insana hizmet veren Devlet Hastanesi alternatif bağlantı yollarını sıcak asfalta kavuşturdu.

 GÜNLÜK BİNLERCE VATANDAŞA HİZMET VEREN DEVLET HASTANESİ ALTERNATİF YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞTU

 Başkan Aşkın Tören, hem Devlet hastanesine şahsi araçları ile gelen günlük binlerce vatandaş hem hastane çalışanları hem de mahalle sakinleri için adeta kanayan yaraya dönüşen güzergahlarda yol çilesine son verdi. Subaşı ve Şahincili mahallelerini birbirine bağlayan aynı zamanda şehrin devlet hastanesine alternatif bağlantı yolu olarak da hizmet veren Şahincili 521 ve 527 No’lu sokaklarda çalışma başlatan Altınordu ekipleri sokakları ilk defa altyapı ile tanıştırdı. Yaklaşık 1 km yağmursuyu hattı yapımını kısa sürede tamamlayan ekipler, ardından yolları sıcak asfalt konforu ile buluşturdu. Ayrıca 521 No’lu sokakta belediye vatandaş işbirliği ile yapılan istinat duvarı ile yol koruma altına alındı.

Yapılan çalışmaların uzun süredir bekledikleri bir hizmet olduğunu belirten vatandaşlar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

 BAŞKAN AŞKIN TÖREN “YAŞANABİLİR VE MODERN BİR ALTINORDU İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ”

 Modern bir Altınordu'nun inşası için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Tören, “her alanda olduğu gibi altyapı ve ulaşım alanında da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Biliyoruz yolumuz uzun. Ancak bu şehrin sorunlarını bir bir çözmeye, vizyonunu büyütmeye yeni yatırımlarla şehrimize yaşanabilir modern bir çehre kazandırmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız hemşehrilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız