HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 14:25

SOSYAL YAŞAMA UYUM SAĞLAYACAKLAR

  ODÜve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere ve denetimli serbestlik personeline yönelik yapılacak çalışmalara dair düzenlenen protokol
SOSYAL YAŞAMA UYUM SAĞLAYACAKLAR

 

ODÜve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülere ve denetimli serbestlik personeline yönelik yapılacak çalışmalara dair düzenlenen protokolün imzaları Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak ve ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan tarafından atıldı.  

Alt yapısı ODÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından oluşturulan protokol ile denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin yeniden suç işlemelerini engelleyecek önlemlerin alınması, sosyalleşmelerine destek olunması, kanunlara uyan sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak sosyal yaşama uyumlarının kolaylaştırılması ve toplumun suça karşı korunması hedeflendi. Ayrıca ihtiyaç halinde denetimli serbestlik personeline yönelik gerekli eğitim desteğinin verilmesi ve her iki kurum arasında ulusal veya uluslararası projelerin yürütülmesi de iş birliği programına dahil edildi.

Rektör Akdoğan imza töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Temel görevi araştırma ve eğitim olan üniversitelerin meydana getirdiği ve muhafaza ettiği bilgiyi topluma faydalı hale getirebilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapması son derece önem arz etmektedir. Bu kapsamda imzaladığımız bu protokol ile üretilecek ulusal ve uluslararası projelerin hükümlü ve yükümlülere yönelik iyileştirmelere katkı sunacağı kanaatindeyim. Protokolün hazırlanmasında emeği geçen Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyor, gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin kurumlarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : SOSYAL, YAŞAMA, UYUM, SAĞLAYACAKLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız