HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER KABADAYILIĞA SOYUNANLAR! Akıl ile olay ve sorunu çözemeyen ve devleti arkasına alıp da kabadayılığa! soyunanlar; çareyi yumruk, sopa, bıçak ve tabanca da ararlar.     ANLAYAN ANLADI.!
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

KABADAYILIĞA SOYUNANLAR!

Akıl ile olay ve sorunu çözemeyen ve devleti arkasına alıp da kabadayılığa! soyunanlar; çareyi yumruk, sopa, bıçak ve tabanca da ararlar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Mavi-Lacivert Adana Demirspor, benim çocukluk sevdam. Ordu’da 3 yıl önce göreve başladığımızda Mavi-Lacivert formayı, çalıştığımız ve ekmeğini yediğimiz Ordu’nun plaka numarası olan 52 numarası ile makam odama koymuştum. Biz, 19 ilçenin Valisiyiz.  Bütün takımlar bizim ama her şehrin bir değeri vardır. Bu şehrin değeri de sahaya çıkamayan Orduspor’dur. İlk kuruluş armalı Orduspor formasını, bu sefer doğduğumuz memleketim olan Adana’nın plaka numarası olan 01 yazıp buraya yerine bırakacağız dedik. Şimdi hem Mavi-Lacivert hem de Mor-Beyaz ikisi de yerini buldu. Bizim içinde bunun manevi bir hazzı var. Birisi doğduğumuz memleket, diğeri doyduğumuz, görev yaptığımız memleket. O yüzden Ordu’nun değeri olan Orduspor buraya yakıştı.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Haddini ve sorumluluklarını bilmeyenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYAR SAATCİ

Sefer-Naci AYAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TOLGA TEKNİK BOSCH&BUDERUS

          KOMBİ SERVİSİ

Tolga Teknik Boşch& Buderus Teknik Servisi genç isim Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetinin adresi Buderus Teknik Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO:4/A (Durugöl Oto yıkamanın arkasındaki çocuk parkı yanı)adresinde hizmet veriyor.

                Buderus Teknik servisine 212 10 47 ve 0534 230 39 09 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus Teknik Servisi sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç ayakkabı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç ayakkabı , Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0: 38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına, hayırlı kazançlar diliyoruz.

                         MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi  hoş sohbet isim Mahmut Özel ve Ayşen Özel ikilisinin  önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Sahipliğini 45 yıllık tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının yaptığı , Güzel Ordu unlu mamulleri, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark varsa, yaşamıyorsundur.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanın dibi; insanları kendi sevincine  ortak eden ve insanların üzüntüsüne de ortak olma büyüklüğünü gösterendir.

 

 

HARBİDEN

Göz görmeyince yürek katlanıyor işte!

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-"Evet" ya da "Tercih" mührü basılmayan, birden fazla ittifaka, aynı ittifakta yer almayan parti veya adaya mühür basılması halinde oyların geçersiz olacağını,

***************************

x-Oy pusulasının bütünlüğünün bozulacak şekilde yırtılması veya koparılması, pusula üzerine mühür dışında veya mühür yerine herhangi bir özel işaretin, isim, imza kaşesi veya parmak izinin basılması da kullanılan oyu geçersiz kılacağını,

***************************

x-Ayrıca, oy pusulasının belirgin bir şekilde karalanması, çizilmesi veya işaretlenmesi, zarftan işaret amacı taşıyan herhangi bir madde çıkması hallerinde de oylar geçersiz sayılacağını,

***************************

x-Ordu'nun Dereleri Türküsü'nden esinlenilen "Vermem Seni Ellere" dizisinin Çambaşı Yaylası’nın Çelıkkıran Obası’nda çekileceğini,

***************************

x-Irak'ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Türkiye ile arasında bu hafta içerisinde yeni bir sınır kapısının açılacağını duyurduğunu,

***************************

x-14 Mayıs seçimlerinin ertesi günü olan 15 Mayıs'ta eğitim öğretime bir gün ara verileceğini, öğretmenlerin ise  idari izinli sayılacaklarını,

 

x-14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimde Ordu'da toplam 590 bin 426 seçmenin oy kullanacağını, ilçelere göre kullanılacak oy sayılarının da; Altınordu: 174 bin 990 / Ulubey: 15 bin 121 / Gülyalı: 7 bin 333 / Kabadüz: 6 bin 028 / Akkuş: 17 bin 594 / Aybastı: 15 bin 928 / Kabataş: 8 bin 401 / Fatsa: 96 bin 144 / Çamaş: 7 bin 086 / Çatalpınar: 10 bin 109 / Gölköy: 21 bin 441 / Gürgentepe: 10 bin 835 / Korgan: 20 bin 854 / Kumru: 22 bin 041 / Mesudiye: 11 bin 082 / Perşembe: 25 bin 549 / Ünye: 99 bin 906 / İkizce: 10 bin 709 / Çaybaşı: 9 bin 275.

***************************

x-YSK'nın oy verme saatlerine ilişkin kararına göre; Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy verme günü olan 14 Mayıs 2023 Pazar günü, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü tüm yurtta oy verme başlangıç ve bitiş saatlerinin 08.00-17.00 olarak uygulanacağını,

***************************

x-Ordu’da toplam 2 bin 092 sandığın dağılımının ise Altınordu: 511 / Ulubey: 67 / Gülyalı: 26 / Kabadüz: 25 / Akkuş: 77 / Aybastı: 58 / Kabataş: 28 / Fatsa: 304 / Çamaş: 31 / Çatalpınar: 40 / Gölköy: 82 / Gürgentepe: 40 / Korgan: 72 / Kumru: 78 / Mesudiye: 78 / Perşembe: 110 / Ünye: 373 / İkizce: 52 / Çaybaşı: 40 olacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız