HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 13:13

“VATANDAŞLARIMIZI BOŞ GÖNDERMİYORUZ”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, sorun,
“VATANDAŞLARIMIZI BOŞ GÖNDERMİYORUZ”


Ordu Valisi Tuncay Sonel, Eski Valilik binasında düzenli olarak her hafta yaptığı “Halk Günü” toplantısını, bu hafta da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla bir araya geldi.

“Halk Günü” toplantısında 683 yöre insanını dinleyen Vali Sonel, “Halk Günü”nde özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan aileler ile deprem bölgesinden gelen vatandaşları bekletmeden sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturdu.

“Halk Günü”ne gelen yöre insanımızın hal ve hatırlarını soran ve onlarla sohbet eden Vali Sonel, iş, sağlık, özel sorun ve  ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere kendisine iletilen tüm talepleri ivedilikle çözüme kavuştururken, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Ordu Valiliği görevinde 3 yıldır bulunduğunu söyleyen Vali Sonel, Ordu’da göreve başladığı günden itibaren “Halk Günü” toplantılarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, “Ordu’da görev yaptığımız sürece Eski Valilik binasında halk günlerimizde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Devletimiz her zaman sizlerin yanında. Kapımız sizlere daima açıktır” şeklinde konuştu.

Vali Sonel, “Halk Günü” toplantılarında alışveriş kartı, gıda paketi, maddi destek, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere tüm yardımların yapıldığını ifade ederek, “Hem devletimizin, hem de hayırsever dostlarımızın katkıları var. Buraya gelen vatandaşlarımızı boş göndermiyoruz. Katkıda bulunan hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kurduğu sıcak diyaloglarla vatandaşların her daim hayır dualarını alan Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısında aldığı bir mektupla oldukça duygulandı.

Doğuştan kulağının bir kısmı olmayan ve bundan dolayı da kulağına küpe takamayan 11 yaşındaki Mercan Kovan’ı tedavi ettirerek küpe takabilme hayalini gerçeğe dönüştüren Vali Sonel, Mercan’ın kız kardeşi Meyra’nın yazmış olduğu mektup da, “Vali amca size bir daha gelir miyiz bilmiyorum ama sizi seviyorum. Çok iyi kalplisiniz” şeklindeki sözleri üzerine “Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz” diyerek, sağlıklı ömürler dileğinde bulundu.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımız da, Vali Tuncay Sonel’e dua ve teşekkür ederek, “Allah devletimizden ve Sayın Valimizden razı olsun. Bizlere her zaman yardımcı oluyor, bizleri sevindiriyor. Taleplerimizi kendisine rahatlıkla anlatabilme fırsatını bizlere sunduğu için bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız