HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Mayıs 2023 Cuma Saat: 11:31

BAŞARIYA İMZA ATANLAR MAKAMDAYDI

Ordu’ yu yerel, ulusal ve uluslararası spor branşlarında temsil eden 52 sporcu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Boks, Wushu Kung-Fu ve Muay Thai spor branşlarında madalya kazanan sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Must
BAŞARIYA İMZA ATANLAR MAKAMDAYDI

Ordu’ yu yerel, ulusal ve uluslararası spor branşlarında temsil eden 52 sporcu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Boks, Wushu Kung-Fu ve Muay Thai spor branşlarında madalya kazanan sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Bilindiği gibi  sporcular katılmış oldukları şampiyonalardan 12 altın, 16 gümüş ve 24 bronz madalya ile önemli bir başarıya imza attılar.

Sporculara ziyaret ettikleri için teşekkür eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

” Kıymetli antrenörlerimiz, çok değerli sporcularımız çok kıymetli velilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Yeni Ordu Valiliğimiz yerleşkesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ayrılan bu binada gençlerimizi ve sporcularımızı ağırlamaktan son derece mutluyuz. Özellikle sporcularımızın wushu başta olmak üzere muaythai ve boks branşlarında yapmış oldukları derecelerden dolayı son derece mutluyuz. Ordumuzun gururları, her bir madalyanın ayrı ayrı kıymeti var. İnşallah milli takımda da sporcularımız bu başarıyı devam ettirirler. İlimiz her geçen gün spor kenti olma yolunda devam ediyor. 2023 yılında ordumuzun 19 ilçesine bir çok spor yatırımı geldi. Şuanda tüm ilçelerimize spor salonu olsun, antrenman salonu, yüzme havuzları ve gençlik merkezleri hızla yapılıyor. Ben başta Ülkemizin ve İlimizin sporuna destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen Sayın Vekillerimize, Belediyelerimize, İl Başkanlarımıza gençlerimizin huzurunda bir kez daha teşekkür  ediyoruz. Dereceye giren sporcularımız sadece iki organizasyonda aldığı madalyalar il müdürlüğümüzü dolduruyor. İnşallah daha çok sporcu yetiştirerek bunlarında sayılarını hocalarımızın arttıracağına inanıyorum. Çünkü her geçen gün yeni sporcular yetişiyor. Tesis sayımızın arttığı gibi eğitmen ve antrenör sayımızda artmaya devam ediyor.150 nin üzerinde şu anda 19 ilçemizde antrenörümüz gençlerimizi sporla geleceğe hazırlıyorlar. 2023 yılında sadece ilimize spor yatırımları olarak 250 Milyonun üzerinde yatırım yapıldı ve bu tesisler hızla yapılmaya devam edecek.”

138 SPOR KULÜBÜNE  AYNI VE NAKDİ YARDIM

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimizde faaliyet gösteren 138 faal spor kulübe nakdi yardım geldi ve  kulüplerimizin hesaplarına geçmeye başladı diyen Müdürü Genç, bu konuda da şunları vurguladı:

“Aynı zamanda spor malzemeleri, çanta, tişört, yağmurluk, şort vb. malzemeleri de kulüplerimize bu hafta içerisinde dağıtmış olacağız. Spora çok değer veren yöneticilerimiz var. 19 İlçemizde canla başla çalışan antrenörlerimiz var. İlimiz de de çok güzel milli sporcularımız yetişiyor. Sizlerde bunun örneğisiniz. Bir çoğunuz belki ilk defa Türkiye Şampiyonu oldunuz. Milli takım kamplarına yeni gideceksiniz.  Tabi içinizde tecrübeli milli sporcularımız, şampiyonlarımız da var . Üniversitede okuyan sporcularımız var. Üniversite demişken yine devletimizin verdiği imkanlardan biride milli sporcu bursu, yapılan protokol ile vakıf üniversitelerinde milli sporcuların eğitim alma imkanı doğdu. Bunun yanı sıra Tohm, Sem gibi hazırlık merkezlerinde sporcularımız daha iyi imkanlar ile hazırlanıyor. Sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı ile eğitim yönetim sistemi programı ile her geçen gün ilimizde ve ülkemizde sporun alt yapısı güçleniyor. İşte en son Tokyo Olimpiyatlarında madalya rekoru kırdık. İnşallah 2024 Paris Olimpiyatlarında da rekorlar kıracağımıza inanıyorum ben.  Tüm sporcularımızı elde etmiş oldukları dereceden dolayı bir kez daha kutluyorum. Antrenörlerimize desteklerinden dolayı fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımıza destek olan velilerimize teşekkür ediyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : BAŞARIYA, İMZA, ATANLAR, MAKAMDAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız