HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Mayıs 2023 Pazar Saat: 18:21

ORDULU ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

Ordu’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına giden siyasi partilerin bazı adayları oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler.
ORDULU ADAYLAR OYLARINI KULLANDI

Ordu’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sandık başına giden siyasi partilerin bazı adayları oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler.

BAKAN ÖZER OYUNU KULLANDI

Milli Eğitim Bakanı ve aynı zamanda Ak Parti Ordu Milletvekili 1. Sıra adayı Mahmut Özer oyunu kullandı.

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, oyunu Altınordu Vakıfbank Ortaokulu’nda kullandı

Altınordu ilçesi Vakıfbank Ortaokulunda 1396 nolu sandıkta oy kullanan Bakan Özer, "tüm sonuçların ülkemize milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

KAYNAK, 19 EYLÜL’DE OYUNU KULLANDI

AK Parti Ordu 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak 28. Dönem Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

AK Parti Ordu 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak, 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Oyunu Altınordu ilçesindeki 19 Eylül Ortaokulu 1162 numaralı sandıkta kullanan İbrahim Ufuk Kaynak; “Türkiye seçimini yaptı. Biz de seçimimizi yaptık. İnşallah her şeyi memleketimiz, ülkemiz için en iyisi olacak. On dokuz Eylül İlkokulu benim için özel bir yer. Ben İsmet Paşa İlkokulu'nda okudum ama bizim evimiz hemen arkada idi. Yeğenlerimin hepsini sabahtan bu okula getirirdim. Eski günlerimi de hatırladım. Yıllar öncesine döndüm. Ülkemiz için her şey güzel olacak inşallah.”

ŞANLITÜRK, SANDIĞA VAKIFBANK’TA GİTTİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için bu sabah ssat 08.00’den sonra oy verme işlemi başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu ilçesindeki Vakıfbank Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Şanlıtürk, oyunu 1387 nolu sandıkta kullandı.

SEYİT TORUN, OYUNU KARAKOCA’DA KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun, oyunu doğup büyüdüğü Karakoca Mahallesinde kullandı.

Seyit Torun, oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamasında seçimin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Torun büyük bir mücadelenin ardından artık sandın başına gittiklerini ifade ederek “Bugün çocuklarımızın geleceği için oy kullandık. 14 Mayıs tarihini bir demokrasi bayramına çevireceğiz. Türkiye için tertemiz bir sayfayı hep birlikte açacağız. Oylarımıza sahip çıkıp hiçbir provokasyona müsaade etmeyeceğiz. Biz sine inanıyoruz, sizde bize inanın.” açıklamasında bulundu.

HAMARAT, OYUNU MUSTAFA RAKIM’DA KULLANDI

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Mustafa Hamarat, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Mil14 Mayıs 2023 Pazar yani bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi sabah 08:00 itibari ile sandıklar kurularak seçmenler ve adaylar sandık başına gitmeye başladı. 

Ünye’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sandığa giden AK Parti Ordu Milletvekili adayı Mustafa Hamarat, 11:30’da  Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi’nde 1255 numaralı sandıkta oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yetine getirdi.

Oy kullanma işleminin ardından sandık vatandaşları ve sandık görevlilerini ziyaret eden Hamarat, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. 

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Mustafa Hamarat yaptığı açıklamada, “14 Mayıs seçimlerimiz memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Biz de oyumuzu bugün Mustafa Rakım Anadolu Lisesi’nde 1255 nolu sandıkta kullandık. Güzel bir seçim atmosferi var. Seçim süreci boyunca havalar yağmurluydu. Bugün havalar da açtı. İnşallah sonuçlarının da milletimize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Nice böyle güzel seçimlerde huzur ve güvenlik içerisinde memleketimizde yaşamayı temenni ediyorum.” dedi. 

İDRİS NAİM ŞAHİN DE OYUNU KULLANDI

İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin oyunu Gazi İlkokulu'nda kullandı. İyi Parti 1. Sıra Milletvekili adayı İdris Naim Şahin 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için vatandaşlık görevini yerine getirdi. Şahin oyunu Gazi İlkokulu'nda kullandı.

ONUR ŞAHİN’DE SANDIĞA AİLESİ İLE GİTTİ

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili adayı Onur Şahin ise ailesi ve çocuklarıyla birlikte oyunu Altaş Kolejinde kullandı.

Şahin, oy kullandıktan sonra yaptığı kısa konuşmada; “Aile olarak oylarımızı Şirinevler Mah.Altaş kolejinde kullandık. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olur İnşallah” dedi.

EROL BAYRAM, ÜNYE’DE OYUNU KULLANDI

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 2. sıra Milletvekili adayı Erol Bayram, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için oyunu Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde kullandı.

14 Mayıs 2023 Pazar yani bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi sabah 08:00 itibari ile sandıklar kurularak seçmenler ve adaylar sandık başına gitmeye başladı. 

Ünye’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sandığa giden Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 2. sıra Milletvekili adayı Erol Bayram, 12:10’da Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 1161 numaralı sandıkta oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Oy kullanma işleminin ardından vatandaşları ve sandık görevlilerini ziyaret eden Bayram, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. 

HÜSEYİN YALÇINTAŞ OYUNU KULLANDI

Zafer Partisi Ordu Milletvekili adayı Hüseyin Yalçıntaş, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için oyunu Ünye Kaledere İlkokulu’nda kullandı.

14 Mayıs 2023 Pazar yani bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi sabah 08:00 itibari ile sandıklar kurularak seçmenler ve adaylar sandık başına gitmeye başladı. 

Ordu’da, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için sandığa giden Zafer Partisi Ordu Milletvekili adayı Hüseyin Yalçıntaş, 14:30’da Ünye Kaledere İlkokulu’nda 1217 numaralı sandıkta oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdi.

Oy kullanma işleminin ardından vatandaşları ve sandık görevlilerini ziyaret eden Yalçıntaş, seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. 

Zafer Partisi Ordu Milletvekili adayı Hüseyin Yalçıntaş, yaptığı açıklamada “Oyumu kullandım. Öncelikle vatanımız için, ülkemiz için, devletimiz için, yüce Türk milletimiz için ve tüm dünya Türklüğü için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerin bir bayram havasında sonuna kadar netice alındığı ana kadar huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Allah vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayırlara vesile eylesin” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler : ORDULU, ADAYLAR, OYLARINI, KULLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız