HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 11:10

“SİZLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, bu hafta da  gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde yöre insanlarla bir araya geldi. Eski Valilik binas
“SİZLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, bu hafta da  gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde yöre insanlarla bir araya geldi.

Eski Valilik binasında sabahın erken saatlerinden itibaren  sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen 617 vatandaşla buluşan Vali Sonel, vatandaşların hal  ve hatırlarını sordu. Kendisine  iletilen talepleri, kurum yöneticileriyle birlikte çözüme kavuşturarak dualarını aldı.

“Halk Günü” toplantılarına  katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali  Tuncay Sonel, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” dedi ve
“Halk Günü”ne gelen yöre insanlarımızın eli boş gönderilmediğine dikkat çekti.

“Halk Günü” toplantılarının 3 yıldır düzenli olarak devam ettiğini belirten Vali Sonel, ”Devletimizin ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz. özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan ailelerimizi bekletmeden taleplerini sonuçlandırmaya ekip arkadaşlarımızla birlikte özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne Çamaş İlçemizin Örmeli  mahallesinden gelen Emine Uygun isimli vatandaşımızın uzun yıllardır yol sorununu da çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadı.

“Halk Günü”ne anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

 

Anahtar Kelimeler : “SİZLERİN, YANINDA, OLMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız