HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mayıs 2023 Pazar Saat: 15:19

İMARA AÇILDI, KADERİNE TERK EDİLDİ!

Gülyalı Belediyesi tarafından imar adıyla açılan yolun aylardır çamur içinde olduğu belirtiliyor. Gülyalı Gülistan Mahallesinde ikamet eden Mahalle sakinleri, bu durum nedeniyle araçların yol üzerinde zorlukla ilerlediğini ve Gülyalı Be
İMARA AÇILDI, KADERİNE TERK EDİLDİ!

Gülyalı Belediyesi tarafından 'imar' adıyla açılan yolun aylardır çamur içinde olduğu belirtiliyor. Gülyalı Gülistan Mahallesi'nde ikamet eden Mahalle sakinleri, bu durum nedeniyle araçların yol üzerinde zorlukla ilerlediğini ve Gülyalı Belediyesi'nin hala bir çözüm bulmadığını dile getirerek yardım çağrısında bulundular.

Eminoğlu Caddesi üzerinde yer alan bu imar yolu, aylardır çamur içinde kalmış durumda. Yağışlı havalarda ise sorunun daha da büyüdüğü ifade ediliyor. Mahalle sakinleri, yolun geçişin zorlaştığını, araçların sık sık çamura saplandığını ve yolun kullanılamaz hale geldiğini belirtiyorlar.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri “Gülyalı Belediyesi'nin bu konuda henüz bir çözüm sağlamadığı belirtiliyor. Mahalle sakinleri, yetkililerin bu soruna acil bir şekilde müdahale etmesini ve yolun yeniden kullanılabilir hale getirilmesini istiyoruz.

Gülyalı Belediyesi'nden çözüm beklerken, yerel yöneticilerin ve ilgili birimlerin dikkatini çekmek amacıyla konuyu gündeme taşımayı planlıyor. Yolun durumuyla ilgili haberlerin medyada yer almasıyla birlikte, yetkililerin harekete geçmesi ve sorunun çözülmesini umuyoruz.

Çamur içindeki imar yolunun bir an önce düzeltilmesini ve kullanılabilir hale getirilmesini istiyoruz. Gülyalı Belediyesi'nden bu soruna acil çözüm bulunmasını talep ediyor ve yaşanan bu sorunun artık çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz.

 

Anahtar Kelimeler : İMARA, AÇILDI, KADERİNE, TERK, EDİLDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız