HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:34

ASARKAYA’YA ZİYARETÇİ AKINI

Karadeniz’e en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Doğanın ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.
ASARKAYA’YA ZİYARETÇİ AKINI

Karadeniz’e en yakın mesire alanı olan Asarkaya Kent Ormanı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Doğanın ve güneşin tadını çıkaran vatandaşlar keyifli zaman geçirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım sorunu çözülen, Ünye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla adeta baştan sona yenilenen Asarkaya Kent Ormanı hafta sonları en çok tercih edilen mesire alanı haline geldi. Binlerce vatandaş aileleriyle birlikte hem piknik yaptı, hem de doyasıya eğlendi.

SEMAVER VE MANGAL SEVENLERİN TERCİHİ KENT ORMANI OLDU

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla piknik alanları, sosyal donatılar, yürüyüş yolları, manyetik kumdan futbol ve voleybol sahaları, semaver hane ve mangal temin alanı olmak üzere baştan aşağı yenilenerek bölgeye yakışır bir tesis haline gelen Asarkaya Kent Ormanı yüzlerce misafirini ağırladı. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler Asarkaya Kent Ormanı’na akın etti. Mangalda pişen etler, semaverde lezzetle demlenen çaylar Asarkaya’nın oksijen dolu havasıyla birleşince ziyaretçiler unutulmaz bir gün yaşadı. Bölgemizde bir süredir etkili olan yağışlı havanın yerini Pazar günü güneşli havaya bırakması nedeniyle Asarkaya Kent Ormanı’na ilgiyi arttırırken vatandaşlar sosyal aktivitelerle de stres attı.

ASARKAYA PANORAMA KAFE VE RESTORAN

Ünye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapılarak hizmete sunulan Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran ise muhteşem Ünye ve deniz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi oldu. 180 derecelik eşsiz güzellikteki Ünye manzarasını seyretmek isteyenler Asarkaya Panorama Kafe ve Restoran’a akın etti. Açık ve kapalı mekânlar yoğun talepleri karşılarken doğanın keyfini çıkaran vatandaşlar manzara fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yılın 365 günü hizmet veren tesis yaz sezonunu da yoğun katılımla açmış oldu.

BAŞKAN TAVLI, “ASARKAYA KARADENİZ’İN PARLAYAN YILDIZI OLDU”

Asarkaya Kent Ormanı’nda restoran ve mesire alanlarının sadece Ünye halkı tarafından değil, bölge halkı tarafından tercih edildiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalarla Asarkaya Kent Ormanı’nı baştan aşağı yeniledik. Ulaşımdan mesire alanlarına, sosyal donatılardan yürüyüş yoluna birçok çalışmayı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Asarkaya’da ayrıca geçtiğimiz yıl tamamlayarak hizmete sunduğumuz restoran ve kafe de hem ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan hem de bölge insanımızdan tam not aldı. Vatandaşlarımızın beğeni ile karşıladığı çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunu tesisteki bu yoğun ilgiyi gördükçe ispatlamış olduk. Ünye’miz konum itibariyle Karadeniz’in en güzel ilçesi. Biz de bu güzel ilçeye daha fazla güzellik katmak için ekibimiz ve mesai arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Bu nedenle bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tesislerimizde vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri en büyük gayemiz. Bu nedenle hem tesislerimizde misafir olan vatandaşlarımıza hem de bölge halkına keyifli bir yaz dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ASARKAYA’YA, ZİYARETÇİ, AKINI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız