HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 17:23

BAŞKAN GÜLER’DEN AÇIKLAMALAR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu artık algıya prim vermiyor. Eserlerimiz algı siyasetinin önüne geçti. Kendi aldığımız 240 makine ile gece-gündüz çalışıyoruz. Belki 3 ayda bitirilecek bir işi kendi ek
BAŞKAN GÜLER’DEN AÇIKLAMALAR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu artık algıya prim vermiyor. Eserlerimiz algı siyasetinin önüne geçti. Kendi aldığımız 240 makine ile gece-gündüz çalışıyoruz. Belki 3 ayda bitirilecek bir işi kendi ekip ve araçlarımız ile 15 günde bitiriyoruz. Fındıkta 5t sistemiyle ordu gölgede kalmaktan kurtuldu” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Ordu için önemli kararlar alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Başkanlığında Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Gündem maddelerine geçmeden önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de meclis üyeleri ve kamuoyuna çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“ORDU’DA ARTIK ALGI DEĞİL OLGULAR DEĞER GÖRÜYOR”

Algı değil olgularla iş yaptıklarını ve eser siyasetine ağırlık verdiklerini vurgulayan Başkan Güler, “Ordu’da geçmiş yıllarda 5-10 kişi algı operasyonları yapıyordu. Göreve geldiğimiz günlerde de bu algıları yaptılar. Köpek barınakları, çöp tesisleri, bunlarla algı yapmaya çalıştılar. Ama aradan geçen zaman içerisinde artık olgular algı siyasetini geçti. Milletimiz artık algıya pirim vermiyor. Şu an süratli bir şekilde eser siyasetine ağırlık verdik. Bu da zaten gözüküyor. Geride bıraktığımız seçimlerde artık milletimizin algıya değil olguya yani esere baktığını gösteriyor. Bu hepimizin başarısı bu 19 ilçemizin başarısıdır” şeklinde konuştu.

“240 MAKİNA GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”

         Ordu’da 240 makinanın gece-gündüz sahada çalışma yürüttüğünün altını çizen Başkan Güler, “Vatandaşlarımız bizim baş tacımız. Onlar için ekiplerimiz sahada yoğun çalışma yürütüyor” dedi.

 Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren en iyi hizmeti milletimize nasıl veririz onun derdindeydik. Kendi bünyemize kattığımız 240 iş makinası ve aracımız ile gece-gündüz sahada çalışma yürütüyoruz. Altyapılar başta olmak üzere, yollar, parklar, çevre düzenlemesi ve daha birçok hizmeti vatandaşlarımıza sunuyoruz. Belki 3 ayda bitirilecek bir işi kendi ekip ve araçlarımız ile 15 günde bitiriyoruz. Bu aslında ne kadar doğru bir hamle yaptığımızın göstergesidir. Bir zamanlar ele muhtaç olan Belediyemiz kendi araç ve gereçleri ile kendi işini kendi yapıyor”

 “BELEDİYE GÜNDEMİNDEN İMARI KALDIRDIK”

         Eser siyasetinin son derece önemli olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, açıklamalarına şöyle devam etti: “Önceden Belediye toplantılarda bu yaptıklarımız konuşulmuyordu. İmar ile oturulup imar ile kalkılıyordu. 11 ilçede yaptığımız imar çalışmaları ile önümüzü açtık ve şu an imar konusu bizim gündemimizi işgal etmiyor. Bu hem bizim için hem de vatandaşlarız için önemliydi. Bunları aştık ve artık şehrimizin esas sorunlarına odaklandık” 

“DEPREM BİZİM ESAS KONUMUZ OLMALI”

         Ordu’da deprem konusunda çalışmalara başlayacaklarının altını çizen Başkan Güler, açıklamalarında şunları belirtti: “Büyükşehir Belediyesi olarak bizim gerçeklerimizden bir tanesi de deprem. Daha yakın zamanda 11 şehrimizde büyük yıkımlara neden olan deprem konusunda çalışmalara başlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurmuş olduğumuz Afet İşleri Dairesi Başkanlığı olarak bu çalışmalara ağırlık vereceğiz”

 “FINDIKTA 5T SİSTEMİNİ GETİRDİK”

         Ordu’nun fındık konusunda önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Güler, 200 yıldır var olan fındığın artık daha da modern hale gelmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

         Fındıkta 5 T sistemini yerleştirdiklerini dile getiren Başkan Güler, “Fındığın fiyatı, tarımı, ticareti, taşınması konularında önemli çalışmalar yaptık. Yaptığımız bu sistemi daha da geliştirmek adına 5 T sistemi kurduk. 5 T sistemi, Tarım, Turizm, Teknoloji, Ticaret ve Transportasyon. Bu 5T’de Ordu ilk defa gölgede kalmaktan kurtuldu. Şu anda Akdeniz-Karadeniz yolu başta olmak üzere, Ünye Limanı, Fatsa Limanı ve Akkuş yolu da dahil olmak üzere önemli bir konuma geldi” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, AÇIKLAMALAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız