HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 12:32

ÜNYE BU YAZA DAMGA VURACAK

Ünye’de Temmuz ayında düzenlenecek festival öncesi istişare toplantıları gerçekleştirildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’yi ortak akıl ile yönetme anlayışı benimsediklerini ifade ederek festivalin içeriğiyle ilgili Od
ÜNYE BU YAZA DAMGA VURACAK

Ünye’de Temmuz ayında düzenlenecek festival öncesi istişare toplantıları gerçekleştirildi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’yi ortak akıl ile yönetme anlayışı benimsediklerini ifade ederek festivalin içeriğiyle ilgili Oda ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

FESTİVAL 22’NCİ KEZ MERHABA DİYOR

Bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin hazırlıkları sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı festival programı ve kapsamıyla ilgili ilçedeki Oda ve STK’larla istişare toplantısı düzenledi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık’ın da katıldığı toplantılarda festival hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

BU YIL 16 GÜN SÜRECEK

Bu yıl 16 gün olarak planlanan festival 08 Temmuz’da başlayacak. Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde konserler, spor etkinlikleri, kültürel etkinlikler ve sanatsal etkinlikler yer alacak. Programın içeriğinin büyük oranda oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Şehrimizi ortak akıl ile yönetme anlayışını sürdürüyoruz. Bu nedenle şehrimizde faaliyet gösteren oda ve STK’larımızın temsilcilerinin de katılımıyla görüş alış verişinde bulunduk. Geçen yıl olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’na kuracağımız tarihi ev konseptinde stantlarımız festival boyunca hizmet verecek. Hem şehirde yaşayan hemşehrilerimizin hem gurbette yaşayan ve tatil için şehrimize gelen hemşehrilerimizin hem de misafirlerimizin Temmuz ayında dolu dolu festival yaşaması için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Festivalimiz 08 Temmuz’da başlayacak ve 23 Temmuz’da sona erecek. 16 günlük sürede yerel ve ulusal sanatçılarımız festivalde sahne alacak. Tarihimize ve kültürümüze ışık tutacak etkinliklerimiz de yine yer alacak. Sanatsal ve sportif faaliyetlerimizin de olacağı festival ile ilgili başkanlarımızla istişare yaptık. Program netleştikten sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi Temmuz ayında gerçekleştireceğimiz festivale davet ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, BU, YAZA, DAMGA, VURACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız