HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 16:04

DÜNYA PAZARINDAN PAY ALMAK İSTİYORUZ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı ve Karadeniz İhracatçı Birliği işbirliği ile “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitimi” düzenlendi. Ordu TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplant
DÜNYA PAZARINDAN PAY ALMAK İSTİYORUZ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı ve Karadeniz İhracatçı Birliği işbirliği ile “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Dış Ticaret Eğitimi” düzenlendi.

Ordu TSO toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel; “Biz, Ordu'nun üretilen kaliteli ürünlerle ihracat pazarını arttırmak, şehre gelen geliri yükseltmek ve refahı biraz daha yukarılara çekmeyi amaçladık. Bunun için elimizden geleni yapma sözüyle seçildik. Başta hedeflerimizin çok olduğunu söylemiştik. Bu şehri kirletmeden sanayileştirmek, pahada ağır yükte daha hafif ürünlerle dünya pazarından pay almak istiyoruz." dedi.

Gerçekleştirilen toplantının çok faydalı olacağına inandığını vurgulayan Karlıbel; “Küçük üreticilerin de ihracatta sermaye, pazar ve danışmanlık hizmeti desteğine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunları da sizin sağlamanızı bekliyoruz. Bu toplantının tüm üyelerimiz açısından, Ordulu küçük üreticiler, ihracat hedefi olan firmalar açısından çok faydalı olacağına inanıyorum." diye konuştu.  

İhracatın, ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olduğunu aktaran Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy;”, Türkiye'nin ancak üretim ve ihracatla büyüyerek kalkınma yolculuğunda arzu ettikleri seviyelere erişebilecektir. İhracatın ülke ekonomisine olan katkılarının yanı sıra bireysel olarak firmalara da çok sayıda fayda sağlayacaktır.” Diye ifade etti.

Daha sonra, Ticaret Bakanlığı ve Karadeniz İhracatçı Birlikleri iş birliği, OTSO'nun ev sahipliğinde organize edilen programda, Bakanlıkta görevli uzmanlarca sunumlar gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler : OTSO’DA, DIŞ, TİCARET, EĞİTİMİ, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız