HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Haziran 2023 Perşembe Saat: 11:30

“TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ”

  İmarlı alanlardan kırsal mahallere şehrin dört bir yanına hizmet götürmeyi sürdüren Fatsa Belediyesi ihtiyaç olan bölgelere yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.  Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdü
“TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETİYORUZ”

 

İmarlı alanlardan kırsal mahallere şehrin dört bir yanına hizmet götürmeyi sürdüren Fatsa Belediyesi ihtiyaç olan bölgelere yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

 Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Ayazlı mahallesi Avrasya Medıtech Hastanesi çevresi ve su deposu yanında yol açma çalışması gerçekleştirdi.
 Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan bölgelere rahat bir nefes aldırırken, Fatsa’nın gelişimine de katkı sağlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2023 yılının Mayıs-Haziran ayı içerisinde; Kurtuluş mahallesi Sıvazlar mevki 900 metre, Ayazlı mahallesi Nemrut mevki 70 metre, Ayazlı mahallesi Vakıf mevki 80 metre, Kurtuluş mahallesi Fiskobirlik mevki 400 metre, Ayazlı mahallesi Avrasya Hastanesi yanı 200 metre, Dolunay mahallesi 680 metre, Konakbaşı mahallesi 3510 metre, Evkaf mahallesi 80 metre ve Ayazlı mahallesinde 80 metre olmak üzere toplamda 6000 metre yol açma çalışması gerçekleştirdi. 


“TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK İÇİN YOL AÇMA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz. Vatandaşların yeni yerleşim alanı olarak kullandığı bölgede ciddi yeni yol çalışmaları yaparak vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir alanlar oluşturduk. Kent merkezinde imar planına göre yol olup ta ulaşıma açılmamış yolları da açarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hızla gelişen şehir merkezi çevresinde trafik yükünü hafifletmek ve ulaşım süresini kısaltmak amacıyla belirlenen güzergâhlarda yeni yol açma çalışmalarını hava şartlarının uygun olduğu sürece kesintisiz devam ettireceğiz.” dedi

 

Anahtar Kelimeler : “TRAFİK, YÜKÜNÜ, HAFİFLETİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız