HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 14:53

AKKUŞ VE KUMRU KONFORLU YOLLAR İLE BULUŞUYOR

Ordu’da, asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlayıp, dayanıklılık açısından güçlü olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol uygulaması yaygınlaşıyor. Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesini 7 mahalle üze
AKKUŞ VE KUMRU KONFORLU YOLLAR İLE BULUŞUYOR

Ordu’da, asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlayıp, dayanıklılık açısından güçlü olan 'Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol' uygulaması yaygınlaşıyor. Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesini 7 mahalle üzerinden Kumru’ya bağlayan grup yolunda, silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması başlattı. 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesinde asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlayan, buna karşılık dayanıklılık açısından çok daha güçlü olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol uygulamasını başlattı. Kentte birçok ilçede uygulanan çalışmayla; yolun uzun ömürlü olmasının yanı sıra, ham madde de dışa bağımlılığı ortadan kaldırmasıyla hem iş gücü, hem de maliyet avantajı sağlanıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçesini 7 mahalle üzerinden Kumru’ya bağlayan grup yolunda silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması başlattıklarını söyledi.

AKKUŞ İLÇESİNDEN KUMRU İLÇESİNE BAĞLANTI SAĞLIYOR

Başkan Güler yaptığı açıklamada, “Daha önce, Düğencili, Yeşilgüneycik mahalleleri sınırlarında kalan 8 kilometrelik kısmı sıcak asfalta, 6 kilometrelik kısmı ise emülsiyon asfalta kavuşturmuştuk. Şimdi ise Damyeri mahallesi üzerinden başlattığımız silindirle sıkıştırılmış beton yol ile Tuzak mahallesi üzerinden Kumru ilçe sınırına kadar olan 6 kilometrelik kısmı konforlu bir yapıya dönüştürüyoruz. Bu yol ayrıca, Kumru ilçemize bağlı Divani, Kayabaşı, Ayvalı mahalleleri üzerinden Kumru ilçe merkezine bağlanıyor. 7 mahalleyi birbirine bağlayan önemli bir grup yolumuz. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, VE, KUMRU, KONFORLU, YOLLAR, İLE, BULUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız