HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:50

DEPREMZEDELERE YARDIM GECESİ

  Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi ile Üçpınar Köy Derneği’nin ortak düzenlediği Depremzedelere Yardım gecesine katıldı. Başkan Tavlı, “İlk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk ve ol
DEPREMZEDELERE YARDIM GECESİ

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi ile Üçpınar Köy Derneği’nin ortak düzenlediği Depremzedelere Yardım gecesine katıldı. Başkan Tavlı, “İlk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Depremzede vatandaşlarımıza destek amacıyla düzenlenen bu gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Belediyesi ile Üçpınar Köy Derneği tarafından depremzedelere yardım gecesi düzenlendi. Adnan Menderes MTAL salonunda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile çok sayıda kişi katıldı.

Programda tiyatro gösterisi, koro ve solo türküler ile semah gösterisi yer aldı.

BAŞKAN TAVLI, “GÜZEL BİR PROGRAMI HEMŞEHRİLERİMİZLE İZLEDİK”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “Yaşadığımız asrın felaketi depremden etkilenen illerimizde yaraların hızla sarılması için elimizden gelen desteği ilk günden itibaren sağladık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu anlamlı gecede bir araya geldik. Güzel bir programı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Bizim türkülerimizde insan sevgisi, Anadolu’nun çilesi, kardeşlik, vatan sevgisi, Allah sevgisi var. Onun için bizim türkülerimiz sadece eğlendirmiyor. Dinlendiriyor ve düşündürüyor. Böyle güzel bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : DEPREMZEDELERE, YARDIM, GECESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız