HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 13:57

“SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, başkent Ankara’da 28. Dönem çalışmalarına başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni seçilen Ordu milletvekillerini ziyaret etti.   “BİRLİKTE ORDU’YUZ” VURGUSUYLA HAYIRLI OLSUN ZİYARE
“SORUNLARI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, başkent Ankara’da 28. Dönem çalışmalarına başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni seçilen Ordu milletvekillerini ziyaret etti.

 

“BİRLİKTE ORDU’YUZ” VURGUSUYLA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Siyasi ayrım gözetmeksizin TBMM’de bulunan bütün Ordulu milletvekillerini ziyaret eden Başkan Tepe, “Seçim dönemi geride kaldı. Ülkemiz, şehrimiz ve Gülyalımız için el birliğiyle çalışmaya, hizmet üretmeye ve sorunları çözmeye devam edeceğiz. Sorunların çözümü için Ordu ortak paydasında buluşalım. Herkes daha iyi bir Ordu'da yaşamak istiyor. Ordululuk bilinci ve birliğiyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Gülyalı için çalmadık kapı bırakmayacağız, tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Başkent temaslarımız yoğun bir ziyaret programıyla dolu dolu geçti. Seçilen tüm milletvekillerimize hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Ayrıca ilçemizin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik taleplerimizin yer aldığı dosyayı da milletvekillerimize takdim ettik. Daha yaşanabilir bir Gülyalı için çalışmalarımız gayretle devam edecek” dedi.

 

YOĞUN VE VERİMLİ BİR ZİYARET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

 

Başkan Tepe’nin ziyaret ettiği isimler arasında CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun ve Dr. Mustafa Adıgüzel; AK Parti Ordu Milletvekilleri Prof. Dr. Mahmut Özer, Mustafa Hamarat, İbrahim Ufuk Kaynak ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk yer aldı. Ayrıca aslen Ordulu olan CHP Genel Sekreteri Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, DP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Grup Başkanvekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da ziyaret edildi.

 

Anahtar Kelimeler : “SORUNLARI, ÇÖZMEYE, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız