HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2023 Salı Saat: 13:19

ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

Ünye Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, 4-6 Yaş Kuran Kursları Çocuk Şenliği programında bir araya geldi. Ünye Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen şenliğe Ünye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an
ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKULU GEÇTİ

Ünye Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, 4-6 Yaş Kur'an Kursları Çocuk Şenliği' programında bir araya geldi.

Ünye Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen şenliğe Ünye İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları'nın 4-6 yaş bölümlerinde eğitim gören öğrenciler katıldı.

Minik öğrencileri motive etmek, yılın yorgunluğunu atmak, tanışma, kaynaşma ve onları eğlendirmek maksadıyla düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Gürel, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İlçe Müftü Vekili Adem Meral, öğrencilerin velileri ve basın mensupları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Programda 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının hazırladığı gösteriler davetliler tarafında büyük     beğeni kazandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ünye İlçe Müftü Vekili Adem Meral şunları kaydetti:

“Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarımızın 4-6 yaş sınıflarına çok ciddi bir ilgi var, kurum olarak da 4-6 yaş kategorisini çok önemsiyoruz. Ünye’de15 adet 4-6 yaş grubu Kur’an Kursumuz, 71 dersliğimiz ve 1016 öğrencimizle bugün bu coşku ve mutluluğu yaşıyoruz. 2022-2023 eğitim öğretim yılında büyük bir özveri gösteren Kur’an Kursu öğreticilerimize, çalışanlarına ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kur’an kursu öğreticilerimizin üstün gayreti, velilerimizin de özverisi ile verimli bir yılı geride bıraktık. Önümüzdeki dönemlerde de bu gayreti artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu güzelliği bize yaşatan sevgili yavrularımıza, onları yetiştiren Kur’an kursu öğreticilerimize, velilerimize, programda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek ise konuşmasında; Dünyanın en masumlarını, en masum mekânlarda buluşturana hamd ile. Masumların Peygamberi Hz Resul'e Salat ile emanetlerini bizlere emanet eden, emanetlerine emanetlerimiz olarak bakıveren hoca hanımlara, velilere, bu organizasyonu tertip eden müftülüğümüze, destek veren belediyemize, kaymakamımıza, şükranlarımızı sunuyorum.

Bugün stadımız çiçek açtı. Dün camilerimizin, bir önceki gün kurslarımızın çiçek açtığı gibi. Çocuklar camilere çok yakıştı. Çocuklar stadyuma çok yakıştı. Kur'an kurslarımızda çocuklarımız bir yandan Kur'an'ın Elif Ba'sını öğrenirken, öte yandan dürüstlüğün doğruluğun ahlaki eylemlerin Elif Ba'sını da öğreniyorlar. İnsanoğlu şu koca tarih sahnesinde kendisine ayrılmış pazılı doldurmak için dünyayı gönderilmiş, kendisine ait boşluğu şu tarih sahnesinde koca dünya pazarında kendisine ayrılmış boşluğu doldurmak için gönderilmiş bir yolcu gibidir. Kendisinden öncekinin ayak izlerini takip eder ve doğru ayak izleri bırakır, doğru ayak izleri bırakan tüm velilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Mezuniyet programında olmaktan dolayı onur ve heyecan duyduğunu ifade eden Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı; “Bu güzel şehirde bu güzel ortamla buluştuk. Bu güzel mezuniyet buluşmasında sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve heyecan duyuyorum. Allah bu mezuniyetinizi hayırlı eylesin” dedi.

Program 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteriler, 4-6 yaş sergisi, çeşitli oyunlar ve eğlenceler ile devam etti.

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUK, ŞENLİĞİ, COŞKULU, GEÇTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız