HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 15:18

ORDU’DA 4 FİRMA TİM LİSTESİNDE

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2022 yılında yaptıkları ihracat tutarlarına göre Türkiye’nin ilk 1000 firmasını açıkladı. Açıklanan il 1000 firma arasına Ordu’dan 4 firma yer aldı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul
ORDU’DA 4 FİRMA TİM LİSTESİNDE

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2022 yılında yaptıkları ihracat tutarlarına göre Türkiye’nin ilk 1000 firmasını açıkladı. Açıklanan il 1000 firma arasına Ordu’dan 4 firma yer aldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, ihracatta Türkiye’nin ilk 1000 firması arasına giren Ordulu firmaları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) her yıl geleneksel olarak düzenlediği İlk 1000 İhracatçı Raporu açıklandı. 2022 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000 firmanın duyurulduğu listeye Ordu 4 firmayla girdi. Açıklanan raporda Durak Fındık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Poyraz Poyraz  Fındık Entegre San.ve Tic. A.Ş. ve Bentaş Bentonit Madencilik San. ve Tic. A. Ş. yer aldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, yaptığı açıklamada, 2022 verileri ile yapılan Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Araştırması’nda listeye girerek onur kaynağımız olan firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizler ihracatın kalkınmada ne denli önemli faktör olduğunun farkındayız. Ama ihracatta bulunduğumuz konumda kalmak istemiyoruz. Oda olarak ihracatı artırmak için çaba harcıyoruz. Şehrimizin ihracatını geliştirmenin gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah belirlediğimiz hedefimize de hep birlikte el ele vererek ulaşacağız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, 4, FİRMA, TİM, LİSTESİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız