HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 12:03

662.KIRKPINAR HEYECANINA DOĞRU

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin geleneklerine uygun şekilde yaşatıp, geleceğe taşınması adına  çalışmalar yapıldığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 7-9 Temmuz tarihlerin
662.KIRKPINAR HEYECANINA DOĞRU

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin geleneklerine uygun şekilde yaşatıp, geleceğe taşınması adına  çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 7-9 Temmuz tarihlerinde Sarayiçi Er Meydanı'nda gerçekleştirilecek 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri değerlendirme toplantısı Vali Kırbıyık, başkanlığında yapıldı. Toplantıda alt komisyonların aldığı kararlar ve yaptığı hazırlıklar değerlendirildi, organizasyonla ilgili planlamalar yapıldı.

Edirne'nin yağlı güreşin olimpiyatı Kırkpınar'a ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Kırbıyık, "Bu tarihi yaşatmak ve daha da ilerletmek adına hepimizin koordinasyon ve eşgüdümü çok iyi sağlamamız gerekiyor. Herkesin bu sorumluluk duygusuyla hareket etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Memnuniyeti artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız diyen vali Kırkbıyık, açıklamasını şöyle noktaladı:

"Stadın da mevcut pozisyonu muhakkak gözden geçirilecektir. Orayla ilgili bir kabuk değişimi olacaktır. Bizim hizmet sunma noktasında asıl hedefleyeceğimiz kitle, izleyicilerimiz. Memnuniyeti artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada geleneksel Kırkpınar kültürünü yaşatmak için çalışıyoruz. Hepimizin, Türk kültürünün göz bebeği olan bu etkinliği, yağlı güreşin zirvesini, en nitelikli şekilde, en üst düzeyde yapmak gibi bir sorumluluğu var.”

 

 

Anahtar Kelimeler : 662.KIRKPINAR, HEYECANINA, DOĞRU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız