HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 12:24

SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

Fatsa’da gece boyunca yağan sağanak yağmur, su baskınlarına ve küçük çaplı heyelanlara neden oldu.  Sel nedeniyle herhangi bir can kaybı meydana gelmezken Ilıca Mahallesi ve civar bölgelerde kısmi heyelanlar meydana geldi. Fatsa Belediye
SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

Fatsa’da gece boyunca yağan sağanak yağmur, su baskınlarına ve küçük çaplı heyelanlara neden oldu.  Sel nedeniyle herhangi bir can kaybı meydana gelmezken Ilıca Mahallesi ve civar bölgelerde kısmi heyelanlar meydana geldi.

Fatsa Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri su baskınları olan bölgelere acil müdahalede bulunarak vatandaşların mağduriyetini giderdi. Ekipler sağanak yağışın halen devam ettiği bölgelerde hasar tespit çalışmalarını sürdürüyor.

 Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Ilıca mahallesi güzergahında 10, Kayaca mahallesinde 2, Uzundere mahallesinde 5 noktada kısmi heyelan, Kabakdağ, Yeniyurt, Bolaman, Ilıca ve Uzundere mahallelerinde menfezlerde taşkınlık meydana geldiğini tespit etti. 

“ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR DURUM YOK”

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Haziran ayında güneşli havaları beklerken yoğun bir yağış dönemi geçirdiklerini belirterek, “Bu sabaha karşı yağan aşırı yağmur Bolaman havzası bölgesinde su baskınlarına neden oldu. Ekiplerimiz Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordinasyonlu bir şekilde su baskınları olan yerlere müdahalede bulundular. Yağmurun sona ermesi ile ekiplerimiz hiç beklemeden hasar tespit çalışmalarına başladılar. Çok şükür ki çok korkulacak bir durum olmadı. İyi bir çalışma ile 15 günde hasar meydana gelen yerlerde onarım çalışmalarını tamamlayacağımızı düşünüyorum.

 

Anahtar Kelimeler : SU, BASKINLARINA, ANINDA, MÜDAHALE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız