HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 12:28

“ÖNEMLİ OLAN YÜZLERDE BİR TEBESSÜM BIRAKABİLMEK”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. 21 Haziran 2020 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan ve bugün 3’üncü yılını dolduran Vali Tuncay Sonel, geldiği günden buyana düzenli olarak ger
“ÖNEMLİ OLAN YÜZLERDE BİR TEBESSÜM BIRAKABİLMEK”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

21 Haziran 2020 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan ve bugün 3’üncü yılını dolduran Vali Tuncay Sonel, geldiği günden buyana düzenli olarak gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısı ile yüzleri güldürmeyi sürdürüyor.
Kendisinden randevu talebinde bulunan vatandaşların sorun ve taleplerini bire bir dinleme fırsatı bulan Vali Sonel, “Halk Günü” toplantısında da 586 yöre insanımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek çözümler üretti.
Her Çarşamba günü Eski Valilik binasında vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen iş, sağlık, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere tüm taleplerin çözümü noktasında ilgili kurum müdürleri ile birlikte gayret gösteren Vali Sonel, öncelik olarak yaşlı, engeli bulunan ve çocuklu olan aileler ile deprem bölgesinden gelen vatandaşları dinledi.
Vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını da kutlayan Vali Sonel, “Halk Günü”ne katılan vatandaşlarla sohbet etmeyi, hal ve hatırlarını sormayı da ihmal etmedi.
“Devletimiz her daim sizlerin yanında. Önemli olan sizlerin yüzünde bir tebessüm bırakabilmek ve hayır dualarınızı alabilmek” diyen Vali Sonel, devletimiz ve hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla “Halk Günü”ne gelen vatandaşlara, tüm yardımların seferber edildiğini ifade etti.
Toplantıda, Vali Sonel ile bire bir görüşen vatandaşlarımız ise “Her zaman bizlere yakın alaka gösteriyorsunuz. Taleplerimizi samimiyetle dinleyip, yerine getiriyorsunuz. Biz sizden razıyız. Allah’ta razı olsun” diyerek, duygularını ifade ettiler ve dualarını eksik etmediler.
Toplantıda Stajyer Kaymakamlar Merve Kartal, Zübeyde Aslan ve Emre Zafer de hazır bulundu ve vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştılar.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız