HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 12:47

“AFETLERİN ÖNÜNE GEÇİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bölgemizde etkili olan şiddetli sağnak yağışların ilçede ciddi hasara yol açmadığını açıklayarak “Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız ciddi yatırımlar, olası afetlerin önüne ge
“AFETLERİN ÖNÜNE GEÇİYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bölgemizde etkili olan şiddetli sağnak yağışların ilçede ciddi hasara yol açmadığını açıklayarak “Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaptığımız ciddi yatırımlar, olası afetlerin önüne geçiyor” dedi.

Bölgemizde etkili olan sağanak yağış Ünye’de de görülürken Ünye Belediyesi gece boyunca tüm ekipleriyle teyakkuzda kaldı. Yağışların başladığı andan itibaren sahada olan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gece yağan şiddetli yağışların ardından sabahın erken saatlerinde sıkıntılı noktalarda incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

İlçede ciddi bir sorunun yaşanmadığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bölgemizde gece boyunca yağan ve etkisini sabahın erken saatlerinde de sürdüren sağanak yağış nedeniyle ekiplerimiz tüm noktalarda önlemlerini aldı. Ünye’mizde aşırı yağışlar nedeniyle ciddi bir sorun yaşanmadı. Lokal olarak bazı sıkıntılı noktalarda meydana gelen sorunlar da ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilerek çözüldü. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde yaptığımız yatırımlar sonucu çok şükür ciddi bir sıkıntı olmadan atlattık. Ekiplerimiz bundan sonraki süreçte de gerekli hassasiyeti göstererek meteorolojik uyarıları yakından takip edecek” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “AFETLERİN, ÖNÜNE, GEÇİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız