HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2023 Perşembe Saat: 15:52

SAĞLIK HİZMETLERİNE KATKI SÜRÜYOR

  Eski dönem Ordu Milletvekillerinden hayırsever Hasan Kılıç tarafından Ulu Cami altında
SAĞLIK HİZMETLERİNE KATKI SÜRÜYOR

 

Eski dönem Ordu Milletvekillerinden hayırsever Hasan Kılıç tarafından Ulu Cami altında, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu yaptırılacak.  

 

Altınordu ilçesi Bahçelievler mahallesinde bulunan Ulu Cami altında, İl Sağlık Müdürlüğüne tahsisli 500 m2’lik alana yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için protokol imzalandı.

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza programına, Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Hayırsever Hasan Kılıç ile İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

 

Bahçelievler mahallesinde ikamet eden vatandaşlara hizmet verecek Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonu yapım protokolü imza programında konuşan Vali Tuncay Sonel, İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde hayırseverlerce Ordu’ya 7 yeni ASM ve 112 İstasyonu kazandırıldığını belirtti.

 

Hayırsever Hasan Kılıç’a sağlık hizmetlerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Vali Sonel, “Ordu olarak, 19 ilçemizle kocaman bir aileyiz. Eski Milletvekillerimizden Hasan Kılıç büyüğümüz de Ordu Ailemizin değerlerinden birisi. Hayırsever büyüğümüz Hasan Kılıç, Ulu Caminin altındaki alanın inşaatla ilgili eksikliklerini giderecek ve burası Bahçelievler mahallesinin ihtiyaç duyduğu, yöre insanımıza sağlık hizmetleri sunacak güzel bir mekân olacak. Bu konuda desteğini esirgemeyen hayırsever Hasan Kılıç büyüğümüze, emek veren İl Sağlık Müdürümüz Dursun Tüzün hocamız nezdinde, sağlık teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim Hasan Kılıç gibi hayırseverlerimizin sayısını artırsın” diye konuştu.

 

Vali Tuncay Sonel, konuşmasının devamında 3 yıl önce Tunceli ilinden Ordu’ya atandığını hatırlatarak, bu süre zarfında hayırseverlerin destekleriyle ilde yapılan eğitim yatırımlarına da değindi.

 

Göreve başladığında 66 okulun derem riski nedeniyle yıkılarak yeniden inşa edilmesi gerektiğini hatırlatan Vali Sonel, devlet-vatandaş işbirliği ile 61 okula ulaşıldığını, Milli Eğitim Önceki Bakanımız ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in destekleriyle okul sayısının 84’e, derslik sayısınının ise 1111’e yükseldiğini söyledi.

 

Vali Sonel, “Bunun yanında birçok yatırım şehrimize kazandırıldı. Bu manada her konuda desteğini aldığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza , Ordu ailesine, böyle birbirinden kıymetli hayırsever büyüklerimize, dostlarımıza yöremiz adına, çocuklarımız, gençlerimiz, milletimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek, sözlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : SAĞLIK, HİZMETLERİNE, KATKI, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız