HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:03

AKKUŞ’TA YOL SORUNU TARİH OLUYOR

Akkuş’ta Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliği tüm hızıyla devam
AKKUŞ’TA YOL SORUNU TARİH OLUYOR

Akkuş’ta Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun tempoda geçen çalışmalarla Akkuş’un en büyük ve nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerin yol sorununu çözdüklerini belirten Başkan Demirci durmadan yorulmadan çalışarak Akkuş’ta yol sorunu olan mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

 

“Akkuş Şantiye Haline Geldi”

Akkuş’ta kamu yatırımlarının yanı sıra yol çalışmalarına da ağırlık verdiklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ ilçemiz şuanda kamu yatırımları, Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ve İlçe Belediyesi olarak bizim çalışmalarımızla adeta bir şantiye haline geldi. Şuanda Büyükşehir Belediyemiz Damyeri- Tuzak- Kumru hattında silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 6 km uzunluğunda olan yol tamamlandığında vatandaşlarımız daha rahat ve konforlu bir yolda seyahat edebilecekler. Şimdiden bu yolun ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

“Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Edeceğiz”

Akkuş Belediyesi olarak program dâhilinde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Demirci, “ ekiplerimiz şuanda Kargı, Yeşilköy, Gökçebayır, Ceyhanlı, Haliluşağı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizin yol sorununu ortadan kaldırmak ve hızlı hizmet üretmek amacıyla Salman mahallemizde kurduğumuz konkasör tesisi gece gündüz çalışıyor. Bu tesis ile yol çalışmalarımızda kendi malzememizi üreterek önemli ölçüde tasarruf edip hizmetlerimizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Tüm mahallelerimizin yol sorununu çözene kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : AKKUŞ’TA, YOL, SORUNU, TARİH, OLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız