HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:14

“DAHA KALİTELİ VE HIZLI HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Akkuş Belediyesi ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla Salman mahallesine beton santrali kurdu.
“DAHA KALİTELİ VE HIZLI HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Akkuş Belediyesi ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırmak amacıyla Salman mahallesine beton santrali kurdu.

Akkuş Belediyesi ilçe genelinde yol yapım maliyetini düşürüp hem kaliteyi artırmak hem de çalışmaları hızlandırmak amacıyla beton santrali kurdu. İlçenin Salman Mahallesindeki konkasör tesisinin yanına kurulan beton santralinde üretilecek olan betonla mahalle yollarının yol sorunu kalıcı olarak ortadan kaldırılacak. Saatte 60 metreküp betonun üretileceği santralden piyasaya beton satılmayacak.

 

İlçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliğini beton santraliyle daha da genişleteceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “ İlçemiz yol ağı bakımından Ordu’nun en geniş yol ağına sahip ilçelerinden bir tanesi. Mahallelerimiz yol sorununu ortadan kaldırmak ve çalışmalarımızı hızlandırmak için Salman Mahallemizde hizmet veren konkasör tesisinin hemen yanına beton santrali kurduk. Burada kendi malzememizi üretip hem maliyeti düşürüp hem de daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Saatte 60 Metreküp Beton Üretilecek

Santralden üretilen betonun sadece yol yapımında kullanılacağını ve piyasaya beton satılmayacağını ifade eden Başkan Demirci, “bugün itibariyle kurulumu tamamlanan beton santralimizde saatlik 60 metreküp beton üreteceğiz. Buradan ürettiğimiz betonu sadece mahallelerimizin yol yapımında kullanacağız ve dışarıya beton satmayacağız. Bölgemiz için en uygun malzemenin beton olduğu düşünüldüğünde bu tesisle birlikte yıllar boyunca bozulmayacak dayanıklı yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak olan beton santralimizin şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “DAHA, KALİTELİ, VE, HIZLI, HİZMET, ÜRETECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız