HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 11:52

TÖREN, ALTYAPIDA Kİ İDDİASINI ORTAYA KOYDU

Altınordu belediyesi sağlam altyapısıyla başarılı bir sınav verdi. Altınordu’da Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve Cuma günü öğle saatlerine kadar aralıklarla devam eden aşırı sağanak yağışlarda şehir altyapısı ba
TÖREN, ALTYAPIDA Kİ İDDİASINI ORTAYA KOYDU

Altınordu belediyesi sağlam altyapısıyla başarılı bir sınav verdi. Altınordu’da Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan ve Cuma günü öğle saatlerine kadar aralıklarla devam eden aşırı sağanak yağışlarda şehir altyapısı başarılı bir sınav verdi.

Kent merkezinde ciddi bir olumsuzluğun yaşanmadığı yağışlar öncesinde tüm önlemlerini alan ve tüm ekipleriyle sahada olan Altınordu Belediyesi, birkaç noktada yaşanan küçük çaplı lokal su baskınlarına da yaptığı etkili müdahalelerle olumsuzlukların önüne geçti.

BAŞKAN TÖREN, YAĞIŞLAR BOYUNCA GECE GÜNDÜZ SAHADAYDI

Altınordu Belediyesi Başkanı Aşkın Tören, kuvvetli sağanak yağışlar boyunca gece-gündüz çalışmaları sahada bizzat takip ederek belediye ekiplerini ve vatandaşları yalnız bırakmadı. Cadde, bulvar, sokak ayrımı gözetmeksizin tüm birimleri ve tüm ekipleriyle sahada vatandaşının yanında olan Altınordu Belediyesi olumsuzluklara anında müdahale etti.

Özellikle Perşembe günü öğle saatlerinde şiddetini arttırarak devam eden yağışlarda kırsal mahallelerde dere yatakları taşkınlarından kaynaklanan toprak kaymaları ve heyelanlar meydana geldi. Su taşkını yaşanan bölgelere müdahale eden ekipler ulaşımın kesintisiz ve güvenli bir şekilde devamı için de yoğun bir çalışma yürütüyor. Öte yanda Altınordu belediyesi ekipleri şehir genelinde hummalı bir temizlik çalışması yürütüyor.

YAPILAN ALTYAPI YATIRIMLARININ ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Başkan Aşkın Tören’in görevde olduğu 4 yılda hayata geçirdiği dev altyapı yatırımlarıyla Altınordu’nun normal üstü aşırı yağışlarda felaket denilebilecek olumsuzluklara karşı dirençli bir şehir haline geldiğini bir kez daha ispatladı.

Her aşırı ve ani yağışlarda su taşkınları yaşanan Düz mahalle, Şarkiye, Yeni Mahalle, eski sanayi bölgesi, Şahincili, Karşıyaka, Şirinevler gibi neredeyse her biri küçük ölçekli birer ilçe büyüklüğündeki mahallelerde yüzlerce sokak ve caddenin birçoğu ilk defa altyapıya kavuşturuldu birçoğu ise altyapısı ile sil baştan yenilendi. Yapılan yatırımlar sonunda altyapısı yenilenen bölgelerde bundan önce yaşanan olumsuzluklara rastlanmadı.

BAŞKAN TÖREN “GÜVENLİ VE BİR O KADAR DA DİRENÇLİ DAYANIKLI BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Çalışmaları bizzat sahada takip eden Başkan Aşkın Tören “Tüm ekiplerimizle sahada vatandaşımızın yanındayız. Çok şükür hangi bölgelerde geçtiğimiz yıllarda akut sorun varsa bugün bu yağışlar karşısında müdahale ettiğimiz alt yapısını yenilediğimiz bütün sokaklarımızda, mahallelerimizde artık güvenli ve bir o kadar da bu tür afetlere karşı dirençli dayanıklı bir şehir olduğumuzu görüyoruz.

Eksiklikler, aksaklıklarla ilgili de diğer kamu kurumlarıyla da işbirliğimizi devam ettirerek bu olumsuzlukları bertaraf edeceğiz. Kalan eksikliklerin tamamlanması bizim ayrıca motivasyonumuz. Bu şehir ve bu şehrin insanı hizmetin en iyisini hak ediyor.

Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya hizmet ve eser üretmeye durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Özveriyle sahada 7/24 görev başında olan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, şehrimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah beterinden saklasın” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN, ALTYAPIDA, , İDDİASINI, ORTAYA, KOYDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız