HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:51

ALTINORDU’DA PIRIL PIRIL OLDU

  Bayram öncesi her evde başlayan geleneksel bayram hazırlıkları Altınordu’da ibadethaneler başta olmak üzere sokaklarda caddelerde ve parklarda da kendini hissettirdi.
ALTINORDU’DA PIRIL PIRIL OLDU

 

Bayram öncesi her evde başlayan geleneksel bayram hazırlıkları Altınordu’da ibadethaneler başta olmak üzere sokaklarda caddelerde ve parklarda da kendini hissettirdi.

Kurban Bayramı öncesi şehri bayrama hazırlamak üzere kolları sıvayan Altınordu Belediyesi ekipleri, caddeleri sokakları, parkları ve camileri köşe bucak temizledi.

 İBADETHANELER, SOKAKLAR CADDELER VE PARKLAR BAYRAMA HAZIR

         'Temiz Şehir Altınordu' parolası ile yıl boyunca çalışmalarını tavizsiz bir şekilde sürdüren Altınordu Belediyesi, her bayram öncesi gerçekleştirdiği geleneksel Bayram temizliğini Kurban Bayram öncesinde de aksatmadı.

Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları ana arterler, sokaklar, caddeler ve hastane bölgelerinde sokak yıkama çalışmaları gerçekleştirildi. Yazın tadını çıkarmak isteyen ailelerin ve çocukların uğrak noktaları olan parklar ve yeşil alanlar da unutulmadı. Ekipler tarafından çimler biçildi, parklar temizlendi ve çocuk oyun grupları yıkandı.

Kurduğu Cami Temizlik Ekibiyle yıl boyunca tüm ibadethanelerin temizliğini gerçekleştiren Altınordu, bayram öncesi şehir genelindeki camileri de elden geçirdi. Bayramın huzur ve sevincinin merkezi olan camiler dip köşe temizlendi. Cami bahçeleri de tazyikli su ile yıkandı.

Yaz sıcaklarının kendini hissettirmesi ile konteyner temizliklerine de ağırlık veren ekipler, konteynerleri ve çevresini bakteri oluşumunu ve kötü koku yayılmasını önlemek amacıyla periyodik olarak dezenfekte ediyor.

 BAŞKAN TÖREN "BAYRAM SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

         Bayram hazırlıklarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören "huzurun sevginin kardeşliğin paylaşmanın ve yardımlaşmanın sembolleri olan bayramları kadim geleneklerimizle birlikte yaşatmak için gayret ediyoruz. Bayram öncesi tüm hanelerde yaşanan tatlı telaş ve hazırlıkları aynı şekilde şehrimize yansıtmaya çalışıyoruz. Hem şehrimizin değerli sakinlerinin hem de sıla-i rahim için şehir dışından gelen kıymetli misafirlerimizin bayram sevincini doyasıya yaşamaları için ek tedbirlerimizle bayram öncesi olduğu gibi bayram boyunca da sahada olacağız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyorum" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’DA, PIRIL, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız