HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:57

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelindeki mezarlık ve şehitliklerde bayram öncesi temizlik ve bakım onarım çalışma
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelindeki mezarlık ve şehitliklerde bayram öncesi temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sıkılaştırdı. Bayram süresince vatandaşların rahatlıkla kabir ziyaretlerini yapabilmesi için seferber olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıkların içerisindeki yabani ot temizliklerinin yanı sıra yürüyüş yolları ve ağaçların da bakımlarını gerçekleştiriyor.

 

Türkiye ortalamasının üzerinde mezarlık bulunan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından belli aralıklarla bakım ve onarım çalışması yapılarak halkın manevi değerlerine sahip çıkılıyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri Kurban Bayramı öncesi mahalle muhtarları ile iş birliği içerisinde mezarlıkların genel temizlik ve bakım onarım çalışmalarına ağırlık verdi.

  

Ekipler, 19 ilçede ihtiyaç duyulan mezarlık alanlarında temizlik, ot biçme ve bakım onarım çalışması yaparak bayrama sayılı günler kala mezarlıkları hazır hale getiriyor.

  

“MEZARLIKLARIMIZI BAYRAMA HAZIR HALE GETİRİYORUZ”

 

55 kişilik ekip ile sahada olduklarını söyleyen Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, “19 ilçemizde 3 bin 650 mezarlığımızda toplam 10 bin dönüm arazide Kurban Bayramı öncesi temizliğe başlamıştık. Hava şartlarının el verdiği süre boyunca 55 kişilik ekibimiz ile mezarlıklarımızı bayrama yetiştirmeye çalıştık” şeklinde konuştu.  

 

Hatipli Mahalle Muhtarı Muharrem Alan ise “Şehir mezarlığının bulunduğu mahalle muhtarı olarak mezarlıklarla ilgili hiçbir sorun olmadığını görüyorum. Yapılan çalışmalardan dolayı herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MEZARLIKLAR, BAYRAMA, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız