HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2023 Perşembe Saat: 13:42

TÖREN: ŞİARIMIZ ŞEHRE HİZMET İNSANA HÜRMET

Her fırsatta şiarımız şehre hizmet insana hürmet parolasıyla çalışan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu geleneğini özel günlerde de sürdürmeye devam ediyor. Bayram mesaisine yoğun başlayan Başkan Tören, her fırsatta vatan
TÖREN: ŞİARIMIZ ŞEHRE HİZMET İNSANA HÜRMET

Her fırsatta şiarımız şehre hizmet insana hürmet parolasıyla çalışan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bu geleneğini özel günlerde de sürdürmeye devam ediyor. Bayram mesaisine yoğun başlayan Başkan Tören, her fırsatta vatandaşlarla bir ve beraber olarak Kurban Bayramı coşkusunu hemşehrileriyle bir arada yaşıyor. Başkan Tören, Kurban Bayramı arifesinde ordu şehitliği ziyaretiyle başladığı bayram programlarını kent merkezinde ve kırsal mahallelerde sürdürüyor.

Bayram ziyaretleri kapsamında gittiği her yerde hemşehrileri tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Tören, hizmet ve eser belediyeciliğini gönül belediyeciliği ile taçlandırıyor.

Bayram arifesinde ordu şehitliğinde düzenlenen törenlerde şehitlerin emanetleri kıymetli aileleriyle bir araya gelen Başkan Tören, şehitlikte medfun bulunan şehit kabirlerine karanfil bırakıp dua etti. Ardından kent merkezinde bulunan güvenlik noktalarını tek tek ziyaret eden Başkan Tören, bayram boyunca görev başında olan emniyet ve jandarma personeli ile bayramlaştı. Eskipazar mahallesinde bulunan hayvan pazarını da ziyaret eden Başkan Tören kurbanlık alan ve satan vatandaşlarla hasbihal etti.

 HER BAYRAM BİR MAHALLE GELENEĞİNİ BU BAYRAMDA DA BOZMADI

 Göreve geldiği günden bu yana geleneksel Cuma buluşmaları adı altında her Cuma bir mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Aşkın Tören, benzer bir uygulamayı bayramlarda da sürdürüyor. Her Bayramda bir kırsal mahallede bayram namazını kılan Başkan Tören’in bu Kurban Bayramında adresi Delikkaya Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle birlikte kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Tören, Muhtar Fatih Öztürk ile birlikte mahalle sakinlerinin geleneksel bayram sofralarına ortak oldu.

Günören, Yeşilköy ve Karaoluk mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Tören’in bayram mesaisi devam ediyor. Ziyaretlerinde çocukları hediyelerle sevindiren, büyüklerin elini öpüp hayır dualarını alan Başkan Tören, hemşehrileriyle var olan gönül bağlarını bayramda bir kez daha yeniliyor.

 BAŞKAN TÖREN “ŞİARIMIZ ŞEHRE HİZMET İNSANA HÜRMET”

Başkan Aşkın Tören “Bayramlar; bir arada olma ve birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günleridir. Bayramlar, aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Biz, şehre hizmet insana hürmet şiarıyla hemşehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de daima yanlarındayız.

Kardeşliğin, sevginin, birliğin, dirliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın şehri Altınordu’muzda saygı ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olduğumuz bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte yaşıyor olmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.

Bu Kurban Bayramında da her bayramda olduğu gibi; hemşehrilerimiz ile kucaklaşıyor, bayram sevincimizi yürek yürek paylaşıyor, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizin, Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN:, ŞİARIMIZ, ŞEHRE, HİZMET, İNSANA, HÜRMET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız