HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Temmuz 2023 Pazar Saat: 14:40

“FATSA’DAKİ BİRLİK ve BERABERLİĞE GIPTAYLA BAKIYORLAR”

Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Kaymakamlığı ev sahipliğinde Atatürk Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen Kent Bayramlaşmasında bayram sevincinin yanı sıra birlik ve beraberlik bir kez daha üst düzeyde olduğu gözlendi.
“FATSA’DAKİ BİRLİK ve BERABERLİĞE GIPTAYLA BAKIYORLAR”

Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Kaymakamlığı ev sahipliğinde Atatürk Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen Kent Bayramlaşmasında bayram sevincinin yanı sıra birlik ve beraberlik bir kez daha üst düzeyde olduğu gözlendi. 

         Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve daire amirlerinin katıldığı Kent Bayramlaşması yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

 “BARIŞ VE HUZUR İÇERİSİNDE BİR BAYRAM GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”

Kurban Bayramını barış huzur mutluluk içerisinde kutlamanın sevinci içerisinde olduklarını belirten Fatsa Kaymakamı Avni Kula, “İnşallah bundan sonraki bayramlar da böyle birlik beraberlik kutlamak nasip olur. Bu vesileyle tüm Fatsalıların Kurban Bayramlarını kutluyorum.” dedi. 

“FATSA’DAKİ BİRLİK ve BERABERLİĞE GIPTAYLA BAKIYORLAR”

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada Fatsalıların ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutlayarak, “Herkesin kardeşlik ve barış içerisinde güzel bir bayram geçirmesini ağız tadıyla bir bayram geçirmelerini diliyorum. Çok uzun yılların en yoğun nüfuslarından birini şehrimizde hep beraber yaşıyoruz. Belki de çok uzun yıllar görmediğimiz eşimizi dostumuzu akrabamızı bu bayramda görme fırsatı bulduk. Bunu gerek trafik yoğunluğu gerekse ilçemizde esnaflık yapan hemşerilerimizden görüyoruz. İnşallah bu bereket yaz boyunca devam eder. Bu bölgenin en önemli geçim kaynaklarından biri fındık, dolayısıyla bu nüfus yoğunluğu yaz boyunca devam eder. Belki de hiçbir şehirde olmayan Fatsa'mızda siyasi partilerimizin dinamiklerinin birlikteliğinin en üst seviyede olduğu, sivil toplum örgütlerimize birçok ilçenin gıptayla baktığı çok liyakatlı ehliyetli insanlardan oluşan söz konusu Fatsa olduğunda tüm hesapları bir kenara bırakıp bir ve beraber olduğu bir şehirde hep beraber hizmet ediyoruz.” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ ZOR GÜNDE BİR ARAYA GELEBİLEN BİR İLÇEYİZ”

Fatsa’nın gücünü yaşamış oldukları birçok zor günde herkesin gördüğünü söyleyen Başkan Kibar, “Gerek deprem döneminde gerekse pandemi döneminde sel afetinde o zor dönemlerde bir araya gelebilen bir şehir olduğumuzu herkes gördü. Gerek sivil toplum örgütlerimiz, gerek siyasi parti temsilcilerimiz gerekse de tüm vatandaşlarımız bu zor günlerde seferber oldu. Bu vesileyle herkese önümüzdeki günlerde festivallerle, şenliklerle dolu bir huzur ve keyif alacak olduğumuz günler diliyor herkese ağız tadında birliktelik içerisinde güzel bir bayram geçirmeniz temennisiyle bir kez daha hepinizin bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu. 

 Fatsa Kaymakamı Avni Kula ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın yaptığı konuşmanın ardından Kent Bayramlaşması serbest kürsü şeklinde devam etti ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız