HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 12:43

“SÖZLERİMİZİ TUTMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi, Anadolu Yakası Aslancami Köyü Derneği, Ordu Fatsa Hacıköy Güzelleştirme ve Sevenleri Derneği ve Fatsa Aslancami ve Çevre Köyleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklaşa düzenlediği festivalde vatandaşlar Kurban
“SÖZLERİMİZİ TUTMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi, Anadolu Yakası Aslancami Köyü Derneği, Ordu Fatsa Hacıköy Güzelleştirme ve Sevenleri Derneği ve Fatsa Aslancami ve Çevre Köyleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklaşa düzenlediği festivalde vatandaşlar Kurban bayramı ile birlikte iki coşkuyu bir arada yaşadı. 

Yoğun katılımın olduğu şenlik Nurgüzel Kestane’nin şarkılarıyla başlayıp, Grub Tek’in eğlenceli şarkıları ile sona erdi. 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şenlikte yaptığı konuşmada, “Çok uzun yılların belki de en yoğun buluşmalarından bir tanesini yaşadıklarını belirterek, "Aslancamimizde 7 yıllık aradan sonra şenliğimizi tekrar başlamıştık. Bu tür festivaller birliğimizi, beraberliğimizi göstermek, kardeşliğimizi göstermek, gelecek nesillere örf ve müze adetlerimizi, oyunlarımızı anlatabilmek için çok güzel oluyor. Festivalimiz derneklerimiz ve muhtarlarımız öncülüğünde, belediyemiz destekleriyle gerçekleşiyor. İstedik ki Aslancami ve çevre mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızla beraber keyif dolu dakikalar geçirelim. Yine geçen yıl festivalimizde bir söz vermiştik. Burada tarihi bir saha var, tarihi bir meydan var. Biz burada gençlerin tekrar turnuvalara katılmasını spor yapmalarını, zaman geçirmelerini, istiyoruz. Geçen yıl söz vermiş olduğumuz o sahanın bu yıl sizlerle beraber açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

 “ASLANCAMİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE DAHA GÜZEL OLACAK”

 Aslancami tarihinde çok önemli yeri olan bu festivali tekrar canlandırmak için kolları hep beraber sıvadıklarını ifade eden Başkan Kibar, “Her bir yeni festival bir sonrakinin daha iyi olacağının, daha iyi, daha güzel ve daha çeşitli etkinliklere yer vereceğinin mesajını veriyor. Aslancamimiz her geçen gün güzelleşiyor. Muhtar evi ile halı saha sahası ile yeni başladığımız merkezindeki çevre düzenlemeleriyle birlikte şehrimizin en güzel mekânlarından, mahallelerinden bir tanesi olma yolunda ilerliyor. Ve yine bu festivalin birincisinden bugünlere kadar bu organizasyonlara emek veren birçok büyüğümüz vardı. Onları da anmak istiyorum.  Ben bu güzel festivalde sizlerle bizi bir araya getiren değerli başkanlarımıza, değerli muhtarlarımıza ayriyeten teşekkür etmek istiyorum. Dernek Başkanlarımız Ahmet Güneyli, Ercan Bakır ve Nihat Coşkun başta olmak üzere mahalle Muhtarımız Mehmet Şimşek, yine Hacıköy mahalle Muhtarımız Mustafa Taş'a çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Rabbim ağzımızın tadını kaçırmasın inşallah.” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız