HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 14:25

SPOR OKULLARI 19 İLÇEDE START ALDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlenen açılış törenleri gerçekleştirildi.
SPOR OKULLARI 19 İLÇEDE START ALDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Ordu’nun 19 ilçesinde düzenlenen açılış törenleri gerçekleştirildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde birbirinden farklı farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek.

Ordu’nun dört bir yanındaki on binlerce öğrenci yine sporun güzellikleri ile buluşacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, taekwondo, tenis, wushu, voleybol, karate, yüzme, triatlon, bisiklet, rekreasyon faaliyetleri ve engelli bireylere yönelik kurslar yapılacak.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak yaz spor okullarının açılış programının münasebetiyle bir aradayız. Pırıl pırıl sporcularımız inşallah bakanlığımızın devletimizin desteğiyle ülkemizi her alanda destekleyecek. Avrupa ve Dünya Olimpiyat Oyunlarında Türk Bayrağını en üstlerde dalgalandıracak, İstiklal Marşımızı okutacaktır.

“İnşallah bugün açılışını yaptığımız spor okullarıyla birlikte 19 ilçemizde 200 eğitimcimiz ile beraber 15000 yavrumuzu spor salonlarımız ile tanıştırmak istiyoruz. Bu kapsamda il müdürlüğümüzün antrenörlerimizin yanı sıra eğitici antrenör desteğiyle beraber 200 antrenörümüz alanda olacaklar. Tüm Ordululardan da yavrularımızı spor salonlarına getirmesini istiyoruz.

40 branşta her alanda eğitim verilecek. Yine bunun yanı sıra Gençlik Merkezlerimizde de yaz boyunca değişik aktiviteler devam edecek yavrularımızın bu eğitimlerden faydalanmaları bireysel gelişimleri açısından da çok önemli. Yine bunun da yanı sıra Bakanlığımızın 81 ilde yaptığı sportif yetenek taramasıyla birlikte yeteneklerine göre branşlarına yönlendirilen yavrularımız ile birlikte bu yaz gerçekten güzel bir fırsat. İlimizdeki spor faaliyetlerine ve Spor yatırımlarına desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve milletvekillerimize teşekkür ederim."dedi.

 

Anahtar Kelimeler : SPOR, OKULLARI, 19, İLÇEDE, START, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız