HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 11:19

SERA, BATIPARK’A RENK KATACAK

Ünye Belediyesi tarafından şehrin park ve bahçe peyzajlarında kullanacağı çiçek ve süs bitkilerinin üretiminin yapıldığı sera meyvelerini vermeye başladı. Serada üretilen süs bitkileri şehri güzelleştirirken, yılsonunda tamamlanacak
SERA, BATIPARK’A RENK KATACAK

Ünye Belediyesi tarafından şehrin park ve bahçe peyzajlarında kullanacağı çiçek ve süs bitkilerinin üretiminin yapıldığı sera meyvelerini vermeye başladı. Serada üretilen süs bitkileri şehri güzelleştirirken, yılsonunda tamamlanacak olan Batıpark’ın süs bitkileri de serada üretiliyor.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, istihdam ve üretime yönelik projelerini bir bir hayata geçiriyor. Ünye Belediyesi güçlü ekonomi, güçlü yönetim anlayışıyla son yıllarda büyük mesafe kat ederken üretim ve istihdama yönelik projelerden olan “Genç Fidanlar” projesi meyvelerini vermeye başladı. Serada istihdam edilen işçilerin ürettikleri süs bitkileri şehrin muhtelif yerlerine yerleştirildi. Yaz mevsimiyle birlikte parklar ve sokaklarda bulunan saksılar süs bitkileriyle renklendi.

Çatalpınar Mahallesi’nde kurulan iki adet serada Ünye Belediyesi üretimi sürdürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı serada incelemelerde bulundu.

“RENGARENK ÇİÇEKLER ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRECEK”

Başkan Tavlı süs bitkilerinin üretiminin hızla devam ettiğini belirterek, “Ünye Belediyemize kazandırdığımız seraları ziyaret ediyoruz. Yaklaşık 7 ay önce başlattığımız ‘Genç Fidanlar’ projemizde bugün meyvelerini vermeye başladı. Rengarenk çiçekler seramızı süslediği gibi şehrimize de güzellik katıyor. Seralarımızın bir tarafta yazlık ve kışlık olarak mevsimlik süs bitkileri üretiliyor. Diğer tarafta ise Batıpark projemiz içerisinde yer alacak süs bitkilerinin üretimi yapılıyor. Bu süs bitkileri seralarımızda yetiştirilerek Batıpark’ımızın peyzajında kullanılacak. Biz de Batıpark’ımızın Ünye’mize yakışır bir görsele kavuşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : SERA, BATIPARK’A, RENK, KATACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız