HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 14:36

BEYKOZ, BAŞDANIŞMAN MI OLUYOR?

Siyaset, spor ve medya dünyasının ilkleri ortaya koyan Maksut Beykoz; CHP’de yerel Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı mı oluyor?
BEYKOZ, BAŞDANIŞMAN MI OLUYOR?

Siyaset, spor ve medya dünyasının ilkleri ortaya koyan Maksut Beykoz; CHP’de yerel Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı mı oluyor?

1961 Yılında Erzurum’da dünyaya gelen Maksut Beykoz; Bolu Ticaret Lisesini bitirdikten sonra Almanya’da lisans eğitimini tamamladı.

1991 Yılında Türkiye'nin 29. Özel Radyosu Bolu FM'i Kurarak 95,70 frekansıyla İŞİTSEL Medya sektörüne giren Maksut Beykoz, 2003 Yılında Bolu Olay Gazetesini kurarak basılı medya alanında faaliyet göstermeye başladı, 2016 Yılında uydudan yayın hayatına başlayan Abant Tv İle de görsel medya da faaliyetlerine 1 yenisini ekleyen Maksut Beykoz'un eşi, oğlu ve kızı da medya sektöründe aile şirketlerinde çalışarak Türkiye’de ailecek medya sektöründe 1 ilki ortaya koydu.

Maksut Beykoz Spor Sektöründe Almanya da Ataspor, Türkgücü, Türkiye de Boluspor ve Anadoluhisarı spor kulüplerinde futbolcu, Boluspor Kulübünde kongre üyesi ve yönetim kurulu üyesi, Türkiye Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olarak görev yaptı. Maksut Beykoz'un kardeşi Ali Beykoz de Pro Lisans sahibi 1 teknik direktör olarak Boluspor başta olmak üzere 1 çok kulüpte teknik direktör olarak görev yaptı.

SHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı olarak 1986 yılında siyasete başlayan Maksut Beykoz, 2006 da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından kurulan Türkiye Değişim Hareketi'nin Bolu kurucu il kurucu başkanı oldu, 17 Aralık 2020 tarihinde Mustafa Sarıgül tarafından kurulan Türkiye Değişim Partisinde Yerel Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Bu arada Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün 14 Mayıs 2023 de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı partilerinin ortak Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklaması sonrasında TBMM 28. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde CHP Erzincan Milletvekili adayı olarak gösterilip seçimleri kazanarak CHP Erzincan Milletvekili olması sonrasında 23 Haziran 2023 de CHP ile Türkiye Değişim Partisi’nin birleşmesi sonucunda TDP kadroları TBMM ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Partisi CHP’de bilgilerini değerlendirmelidir.

 İşte o isimlerin başında gelen Maksut Beykoz’da CHP’de Yerel Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olacak mı hep birlikte göreceğiz.

 

Anahtar Kelimeler : BEYKOZ, BAŞDANIŞMAN, MI, OLUYOR?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız