HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 12:59

“VATANDAŞLARIN HAYIR DUALARINI ALDI”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Eski Valilik binasında her hafta Çar
“VATANDAŞLARIN HAYIR DUALARINI ALDI”



Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Eski Valilik binasında her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, yöre insanıyla bir araya gelen Vali Sonel, sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla sabah saatlerinden itibaren bir arada oldu.

Yoğun katılımın olduğu “Halk Günü”nde yöre insanımızın hatırlarını sorarak, kendisine iletilen sorun ve talepleri dinleyip notlar alan Vali Sonel, talepleri çözüme kavuşturmak için gayret sarf ederken, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

“Halk Günü”ne katılan özellikle yaşlı, engeli olan, yetim öksüz ve çocuklu olan aileler, deprem bölgesinden gelen vatandaşlar ile sağlık sorunu yaşayan vatandaşları bekletmeden sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturan Vali Sonel, vatandaşların hayır dualarını aldı.

Vali Sonel, gelişim bozukluğu rahatsızlığı dolayısıyla tedavi görmesi gereken 13 yaşındaki İlknur Bodur’un Samsun’da yapılacak tedavisi için gerekli girişimleri başlattı.

“Halk Günü”nde 573 kişiyi dinleyen Vali Sonel, alışveriş kartları, nakdi yardım, sağlık yardımı, tedavi masrafları başta olmak üzere “Halk Günü”ne katılan yöre insanlarımıza tüm yardımların yapıldığının özellikle altını çizdi ve çocuklarla da yakından ilgilenerek, tatillerinin nasıl geçtiğini sordu, çeşitli oyuncaklar vererek sevindirdi.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne annesi ile birlikte gelen Saraycık Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Melike Lale Başar’ın aynı gün doğum günü olduğunu öğrenince sürpriz kutlama yaptı. “Sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum kızım. Yolun, bahtın açık olsun” diyerek, kısa süre içerisinde doğum günü pastası ve tablet hediye etti.

Bugün 11 yaşına giren Melike Lale Başar, Vali Sonel’in kendisi için özel olarak hazırlattığı doğum günü pastasını görünce mutluluğunu gizleyemedi.

Doğum günü pastasını Vali Sonel’in elinden alan Melike Lale, “Sayın Valim beni çok mutlu ettiniz. Size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlar da, “Sıkıntı ve dertlerimizi dinleyerek bizlere her daim destek veren, yardımlarını esirgemeyen, kendisine kolaylıkla ulaşabildiğimiz Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e çok teşekkür ediyoruz” diyerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler : “VATANDAŞLARIN, HAYIR, DUALARINI, ALDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız