HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2023 Cuma Saat: 13:47

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

Ünye Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine yönelik desteği sürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Cevizdere’de inşa edilen amatör spor kulüplerinin kullanacağı spor kompleksinin çalışmalarında sona gelindi. Ç
ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN SPORA TAM DESTEK

Ünye Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine yönelik desteği sürüyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Cevizdere’de inşa edilen amatör spor kulüplerinin kullanacağı spor kompleksinin çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tavlı, kompleksin kısa süre sonra hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya desteğini sürdüren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, amatör spor kulüplerinin bir ihtiyacını daha karşılıyor. Ünye Belediyesi, sporcu gençlerin semt sahalarına ulaşımları konusunda araç tahsisinde bulunarak gençlerin önemli bir sorununu çözmüştü. Ünye Belediyesi, Cevizdere’de bulunan spor tesisleri yanına sporcuların soyunma, duş ve dinlenme gibi ihtiyaçlarını karşılayacağı spor kompleksi inşa etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, tesisin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağı müjdesini verdi.

Başkan Tavlı, “Gençlerimizin spora yönelmeleri ve sporla ilgilenen gençlerimizin de ihtiyaçlarını çözme noktasında tüm ekibimizle çalışıyoruz. Amatör spor kulüplerimizin de ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı çalışmalar sonucunda Cevizdere’de binicilik tesislerimizin bulunduğu alanın yanına bir tesis inşa ettik. Yapım çalışmalarının son aşamaya geldiği tesisimizde amatör spor kulüplerimizin kullanacağı bay bayan soyuma odaları, duş ve tuvalet, engelli tuvaleti ve hakem odası bulunuyor. Ayrıca sporcuların dinlenebileceği bir mekan da buraya yer alıyor. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşallah kısa sürede bu tesisimizi açarak gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, BELEDİYESİ’NDEN, SPORA, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız