HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2023 Pazar Saat: 12:27

ALTINORDU’YA YENİ BİR MESİRE ALANI DAHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı ve park çalışmalarında sona yaklaştı. Bitirilmesi için yoğun çaba harcanan
ALTINORDU’YA YENİ BİR MESİRE ALANI DAHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde her yaş grubunun güzel vakit geçireceği, denize sıfır konumda modern bir mesire alanı ve park çalışmalarında sona yaklaştı. Bitirilmesi için yoğun çaba harcanan çalışma ile vatandaşlar, deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik ve güzel zaman geçirebilecekleri bir alana kavuşacak.

 Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla ilçelere değer katmaya devam ediyor. Her alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi park, yeşil alan ve mesire alanı gibi sosyal yaşam alanlarının sayılarını da her geçen gün arttırıyor. Birçok ilçede olduğu gibi Altınordu ilçesinde de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde yürüttüğü park çalışmalarında sona geldi.

 AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Cumhuriyet Mahallesi’nde denize sıfır bir noktada Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları süren mesire ve park alanı yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Ağaçlık bir alan içirişinde hayata geçirilen projede yürüyüş yolu, piknik masaları ve kamelyalar, çöp kovaları, çeşme, aydınlatma elemanları, çocuk oyun alanı, WC, bebek bakım odası, mescit ve abdesthane, satış büfesi, çok amaçlı spor sahası ve 30 araçlık otopark yer alıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ile vatandaşlar, geniş bir alanda deniz kıyısına yakın bir mekânda piknik yapabilme imkânına kavuşmuş olacak.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU’YA, YENİ, BİR, MESİRE, ALANI, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız