HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2023 Pazar Saat: 13:04

“GEÇMİŞ OLSUN GÜLYALI!”

Dün akşam saatlerinden itibaren sele dönüşen aşırı yağışlar, ilçenin birçok noktasında taşkına neden oldu. Gülyalı Belediyesi ilk andan itibaren Belediye Başkanı Ulaş Tepenin koordinesiyle sahada özveriyle mücadele vererek vatandaş
“GEÇMİŞ OLSUN GÜLYALI!”

Dün akşam saatlerinden itibaren sele dönüşen aşırı yağışlar, ilçenin birçok noktasında taşkına neden oldu. Gülyalı Belediyesi ilk andan itibaren Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin koordinesiyle sahada özveriyle mücadele vererek vatandaşların yanında oldu. 

 

BAŞKAN TEPE SAHADA KOORDİNASYONU SAĞLIYOR

 

Sağanak yağış uyarılarının ardından gerekli tedbirlerin alındığını ifade eden Başkan Tepe, “Yağışların sele dönüşüp olumsuzluk yaşatmaya başladığı ilk andan itibaren ekip arkadaşlarımızla birlikte sahada çalışmalarımıza başladık. Birçok noktada dereler taştı. Ev ve iş yerlerini su bastı. Gülyalı Belediyesi olarak tüm araç, ekip ve ekipmanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Büyük bir afet meydanda geldi. En büyük tesellimiz şu ana kadar can kaybı oluşturacak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması. Önceliğimiz taşkına neden olan tıkanık noktalara müdahale etmek ve ulaşıma kapanan yollarımızı açmak. Bunun için de sorumluluk sahası ayırt etmeksizin hiç ara vermeden sahada çalışıyoruz. İlgili mercilere de gerekli bildirimlerde bulunuyor, kurumlarımızla koordineli hareket ediyoruz. Şehrimiz genelinde ve ilçemizde mağduriyet yaşayan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa sürede yaralarımızı saracağız” dedi. 

 

BAŞKAN TEPE’DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

 

Meteorolojik verilere göre sağanak yağışların devam edeceğini belirten Başkan Tepe, “Risk devam ediyor. Vatandaşlarımızı tedbirli olmaları konusunda uyarıyoruz. Resmi mercilerden yapılan açıklamaları takip edelim.  Ayrıca bağlantı yollarında küçük ve orta çaplı heyelanlar meydana geldi. Bazı güzergâhlarda yollarda çökme mevcut. Bu aşamada mümkün olduğunca kırsal bağlantı yollarımızı kullanmamaya özen gösterelim. Acil durumlarda belediyemizin WhatsApp Derman Hattı (04528112053) aracılığıyla bizlere 7/24 ulaşabileceğinizi unutmayın” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “GEÇMİŞ, OLSUN, GÜLYALI!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız