HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Temmuz 2023 Pazar Saat: 15:00

ŞANLITÜRK: YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Altınordu ilçesinde sel bölgesini inceledi. Milletvekili Şanlıtürk, sel felaketi geçiren Altınordu ilçesinde ki mahallelere yaptığı ziyaret turunda çalışmaları da yerin
ŞANLITÜRK: YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Altınordu ilçesinde sel bölgesini inceledi.

Milletvekili Şanlıtürk, sel felaketi geçiren Altınordu ilçesinde ki mahallelere yaptığı ziyaret turunda çalışmaları da yerinde inceleyerek, "Yaraları birlikte saracağız" dedi.

Milletvekili Şanlıtürk, Altınordu ilçesinde yaptığı ziyarette, vatandaşlardan sel felaketi ile ilgili bilgiler aldı. Şanlıtürk, burada kendisine iletilen talepleri de notlar alarak, “Oluşan hasarların en kısa zamanda giderilmesi için bütün imkanların seferber edileceğinden kimsenin endişesi olmasın. Devletimizin gücü bütün yaraları sarmaya muktedirdir.

Bugün ve yarında beklenen selin, İnşallah Ordumuza daha fazla hasar vermemesini temenni ediyorum. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız her ne kadar tedbir almış olsalar da bütün kurumlarımız da 7/24 esasıyla sahada olmaya devam edeceklerdir.

Bu manada yeniden şehrimize geçmiş olsun diyor, vatandaşlarımızı daha da dikkatli olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bütün kurumların teyakkuzda olduğuna da dikkat çeken Milletvekili Şanlıtürk; “Geçmişte Büyükşehir belediyemizin ve OSKİ’mizin çalışma yaptığı birçok noktada herhangi bir problem olmadan yağmur suyu sele dönüşmeden akmıştır.

Şehrin içerisinde kalan geçmişten beri sıkıntılı olduğu bilinen fakat çeşitli nedenlerle müdahale edilmeyen (Mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen) edilemeyen üç noktada taşkın olmuştur.

Bunun neticesinde şehrin içindeki alt katları bodrum katları su basmıştır. Ben bu selden zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır.

Bütün yetkililerimiz sahadadır karayolunun trafiğe kapanması neticesinde karayolları bölge müdürlüğümüzün ekipleri, AFAD’ımız Büyükşehir belediye başkanlığına bağlı ekipler OSKİ’nin ekipleri Altınordu belediyemizin ekipleri velhasıl devletin bütün kurumları ayaktadır.

Defterdarlığımıza bağlı oluşturulan hasar tespit ekipleri ve komisyonları görevlerinin başındadır. Tüm hemşerilerimizin zararlarının karşılanacağına inanıyorum.

Devletimiz yaraları elbette saracaktır ama bu yaşanan felaketten ders çıkarıp sıkıntılı olan 2-3 noktaya derhal müdahale yapılmalıdır gerekli menfez baksın ve genişletme çalışması yapılmalıdır ki bir daha böyle bir afatla karşı karşıya kalmayalım.

Bu yaraların sarılması için sahada çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Tüm şehrimize hemşerilerimizi tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, YARALARI, BİRLİKTE, SARACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız