HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 12:41

“ULUSLARARASI FESTİVALİMİZİ MOTOFEST İLE BAŞLATIYORUZ”

  Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Motor Festivali ile başladı. Türkiye genelinden Ünye’ye gelen yüzlerce motor renkli görüntülere sahne olurken motor tutkunları Ün
“ULUSLARARASI FESTİVALİMİZİ MOTOFEST İLE BAŞLATIYORUZ”

 

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Motor Festivali ile başladı. Türkiye genelinden Ünye’ye gelen yüzlerce motor renkli görüntülere sahne olurken motor tutkunları Ünye’de buluştu.

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali renkli görüntülerle başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen ve herkes tarafından beğeni ile takip edilen Motofest’in ikincisi bu yıl Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali ile birleştirildi. Türkiye genelinden 30 motosiklet kulübünün katılım sağladığı Motofest’te yüzlerce motosiklet katıldı. Çınarsuyu’nda kamp kuran motosiklet tutkunları konvoy eşliğinde Ünye Cumhuriyet Meydanı’na gelerek renkli görüntüler oluşturdu.

SANATÇI TURGAY BAŞYAYLA MOTOFEST’TE

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Motofest’e katılan Sanatçı Turgay Başyayla bu yıl da Motofest heyecanını Ünye’de yaşadı. Sanatçı Başyayla Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile motosiklet şovunu yakından takip ederken hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu yıl 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ne Motofest ile start verdik. Aramızda Sanatçımız Turgay Başyayla da var. O bizim fahri hemşehrimiz. Onu aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimizi yeni organizasyonlarla buluşturuyoruz. Geçen yıl Motofest’in ilkini gerçekleştirdik ve çok olumlu tepkiler aldık. Bu yıl hava muhalefeti nedeniyle bazı etkinliklerimizi gerçekleştiremesek de festivalimize güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah dolu dolu bir festival sürecini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

MOTOSİKLET KULÜPLERİNDEN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

30’a yakın motor kulübünün katıldığı festivalde kulüpler adına söz alan Ünye Gençlik ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Musa Coşkan, “Geçtiğimiz yıl güzel bir organizasyona Ünye ilçemizde imza attık. Belediye Başkanımız motor sporları kulüplerine her zaman destek vermiştir. Bu organizasyonla da bir kez daha yanımızda olduğunu gösterdi. Ben tüm arkadaşlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Türkiye genelinden katılım sağlayan motosiklet tutkunu arkadaşlarımızı Ünye’de ağırlamaktan dolayı mutluyuz. İnşallah bu organizasyonları devam ettireceğiz” diye konuştu.

Program daha sonra İnönü İlkokulu halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti. Halk oyunları ekibine motorcular da eşlik etti. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte ayrıca motorları merak eden çocuklar da yakından görme ve tanıma imkanı buldu. Sesleriyle heyecan dolu dakikalar yaşanan motor tutkunları daha sonra Cumhuriyet Meydanı’ndan ayrıldı.

22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan Turgay Başyayla konseri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali birçok etkinliklerle 23 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız